Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'de belediye başkan adayları 15 Aralık'tan sonra açıklanacak

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nın yerel seçimler için gerçekleştirdiği temayül dün Kocaeli Kongre Merkezi’ndeydi. Olumsuz hava koşullarına rağmen delegeler oy kullanma işlemi için salona akın etti. Katılım yüzde 95 olarak açıklandı

AK Parti'de belediye başkan adayları 15 Aralık'tan sonra açıklanacak
27 Kasım 2023 - 10:28
AK Parti Kocaeli’de dün yerel seçimler için temayül heyecanı yaşandı. Kötü hava koşullarına rağmen teşkilat mensupları temayüle yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Grup Başkan Vekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Kadın Kolları MKYK Üyesi Güler Yüksekdağ ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Akif Ağırman’ın da katıldığı temayülde üç kademe il ve ilçe yönetimleri ile mahalle başkanları oy kullandı.

Sabah saat 10.00’da başlayan oy kullanma işlemi, saat 16.00’ya kadar devam etti. Delegeler Genel Merkez sistemine bağlı bilgisayarlarla dijital ortamda oylarını kullandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, büyük bir heyecan ve katılımla gerçekleşen temayülün ardından yaptığı açıklamada, “Yerel seçimler temayül yoklamamıza, bugün ilimizi etkisi altına alan olumsuz hava koşullarına rağmen yüzde 95 katılımla sahip çıkan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız” dedi. 

TÜM BELEDİYELERİ ALACAĞIZ
Saat 10.00’da başlayan temayül yoklamasına AK Parti grup Başkanvekili Özlem Zengin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın saat 12.00’de geldi. Partililerle tek tek ilgilenen Zengin ve Büyükakın, temayüle katılım ile ilgili ilçelerin masalarını gezerek bilgi aldı. Bilgi alışverişinden sonra açıklama yapan Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “ Ak Parti olarak tüm belediyeleri almaya talibiz. Teşkilatlarımızın gayreti çok fazla. Tüm belediye başkanlarımız büyük özveri ile çalışıyor.

KATILIM ÇOK İYİ
Aday adaylarımızın tamamını değerlendiriyoruz ve çıtayı en yükseğe çıkaracağına inandığımızı tercih ediyoruz. Önemli olan insanların memnuniyetini kazanmaktır. Kocaeli teşkilatlarımız çok dinamik. Özveri ile işlerini yapıyorlar. Kocaeli Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri. Temayüle katılım çok yüksek, aday adaylarımız hep yan yana. Aday adayı değerlendirmeleri tamamlandıktan sonra 15 Aralık itibariyle adaylarımızı açıklamaya başlayacağız. Ocak ortasına kadar tüm adaylarımızı açıklamayı planlıyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum