Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca'dan Başkan Bıyık'a coşkulu karşılama!

Ak Parti Darıca Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Muzaffer Bıyık, bugün akşam saatlerinde AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bir programla meşaleler, bayraklarla, davul ve zurna eşliğinde karşılandı.

Ak Parti Darıca'dan Başkan Bıyık'a coşkulu karşılama!
03 Şubat 2024 - 18:52

Program Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirildi. Programa Darıca Belediye Başkanı ve Ak Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, BBP Darıca İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Geçmiş dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti il ve ilçe yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Mini bir miting havasında düzenlenen programda Ak Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık, meşaleler ile davul ve zurna eşliğinde sahneye çıktı. 

ŞAKAR: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Programda ilk olarak konuşma yapan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “2 aylık aday adayı süreci yaşadık. Aday adaylarımıza çok teşekkür ederim. Ak Parti büyük bir ailedir. Muzaffer Başkanımız tekrar aday olarak açıklanmıştır. Bizler bugün Darıca’yı 5 yıl daha yönetecek olan adayımızı açıklıyoruz. Biz bunu söylerken sizlere güveniyoruz. Seçimi kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bunu Cumhur ittifakımıza, teşkilatlarımıza, Darıca halkına güvenerek söylüyoruz. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

BIYIK: REKOR OY ALACAĞIZ

Darıca Belediye Başkanı ve Ak Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık, kendisini karşılamaya gelen partililerine teşekkür ederek “Şu an çok duygulu anlar yaşıyorum. Darıca’da milletimizin derdiyle dertlendik. Darıcalılar hep ama yanımızda oldu. Teşkilatlarımız bize büyük güç verdi. Cumhurbaşkanımızın gece gümdüz koşturduğu ortamda, uyku bize haram dedik. Bu kentin yarınlarına dedikodu siyaseti değil, eser siyaseti yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Hep birlitke daha çok çalışacağız. Bu seçimdeki hedefimiz çok farklı. Biz Darıca’da rekor peşindeyiz. 2019 seçimlerinden daha fazla oy almak için gece gündüz çalışacağız. Burada yüzlerce insan bizimle beraber olmak için burada. Cumhur ittifakımız ve teşkilarımızla beraber çok çalışacağız. 31 Mart seçimlerinde kazanan yine biz olacağız” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum