Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca'da Acay'dan boşalan koltuğa 6 isim talip oldu

Önümüzdeki yerel seçimde belediye başkanlığı ve meclis üyeliğine aday olmak isteyen AK Parti İlçe Başkanları görevlerinden istifa etmişti. İstifa eden Darıca eski ilçe başkanı Ufuk Acay’da dahil 5 ilçe başkanının yerine atanacak isimleri belirlemek için bugün temayül yoklaması yapıldı. Darica’da Ufak Acay’dan boşalan koltuğa 6 isim aday oldu

Ak Parti Darıca'da Acay'dan boşalan koltuğa 6 isim talip oldu
10 Eylül 2023 - 20:13
2024 Yerel Seçimi’nde belediye başkanlığı ya da belediye meclis üyeliği için aday Ak Parti’den adaylık başvurusunda bulunacak isimlerin istifası istenmişti. Bu süreçle birlikte AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nda Darıca’da dahil 5 ilçe başkanı istifa etmişti. Darıca, Çayırova, İzmit, Kandıra ve Gölcük ilçe başkanlarının istifalarını verdiği AK Parti’de genel merkezin, teşkilatların kimi ilçe başkanı olarak görmek istediğini öğrenmesi için temayül yoklaması yapıldı.
Delegeler, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyelerinin oy kullandığı temayül yoklamasında herkes ilçe başkanı olarak görmek istediği ismi yazdı ve sandığa attı. Kullanılan oylar sandıklarla genel merkeze gidecek ve orada sayılacak. Sayım sonrası genel merkeze temayülden çıkan isimler davet edilecek ve karar açıklanacak.

DARICA’DA 6 ADAY TEMAYÜLE GİRDİ

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ufuk Acay,Darıca Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için görevden istifa ettiğini açıklamıştı. Bu karar sonrası yeni ilçe başkanını belirlemek için ilk adım olan temayül yoklamasının yapıldığı AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda 128 üyenin oy kullanma hakkı bulunurken, İlçe başkanlığı için Mevlüt Kocogöz, Adem Taşçı, Hamza Doğan, Köksal Şakar, Ufuk Subaşı ve Samet Bilge temayüle girdi..
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum