Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Büyükşehir Adayı Tahir Büyükakın'a coşkulu karşılama

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul'daki aday tanıtım toplantısı dönüşünde yeniden aday gösterilmesinin sevincini İzmit’te alanda toplananlarla yaşadı. Büyükakın kentin insanlarının mutluluğu için çalıştıklarını belirterek, “Ben bu şehrin gençlerine ve insanına hizmet etmekten gurur duyuyorum. Yeni yüzyılda yeni yüzyıla uygun şehirler inşa edeceğiz. Yeni yüzyıla uygun şehirler inşa edeceğiz” dedi.

Ak Parti Büyükşehir Adayı Tahir Büyükakın'a coşkulu karşılama
07 Ocak 2024 - 21:52
Karşılama töreninde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın sevenleri ve partililer dışında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri ve BBP Teşkilatından isimler yer aldı.

TALUS; YOLLARA DÜŞMEYE, 13-0 YAPMAYA HAZIR MIYIZ?

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus yaptığı konuşmada "28 Mayıs akşamı burada 'Yerel seçim startını veriyoruz' demiştik ve bugün İstanbul'daki törende Cumhurbaşkanımız tarafından ilk eli kaldırılan büyükşehir belediye başkanı adayımız Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın oldu. Tüm teşkilatlarımızla teşekkür ediyoruz ama yollara düşmeye hazır mıyız? 13-0 yapmaya hazır mıyız? Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı. Talus sonrası söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır konuştu ve teşkilata seçim süreci boyunca çalışmaları yönünde konuştu.

BÜYÜKAKIN; BU GÖREVLERİN ATEŞTEN GÖMLEK OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Sizler gibi dava arkadaşlarım olduğu için Allah'a şükürler olsun. Allah heyecanınızı ziyade etsin inşallah. Allah kardeşliğimizi eksik etmesin, birlik beraberliğimiz daim olsun. Bu görevlerin ateşten bir gömlek olduğunu bilerek alır ve kalkacağımız zaman hesap vereceğimizi bilerek yerine getiririz. Biz kentimiz için çalıştık, gökteki yıldızları vaat etmedik. Biz belediyeyi devletin ve milletin emaneti olarak gördük. Sizlerin bize güvenerek emanet ettiğiniz görevi sizlerle ve Cumhur İttifakı ile yerine getirdik. Kimseye hesap sormadık.
 
BİZ EMANATÇİYİZ, HALKIMIZ İÇİN VARIZ

Önce Allah rıza dedik, 'Mutlu Şehir Kocaeli' dedik. Biz 'Emanetçiyiz ve halkımız için varız' dedik. 'Çalışınca oluyor' dedik. 'Cırcır' yapınca olmuyor, yanı başımızda var. İstanbul'da cırcır ile ne olduğunu gördük, inşallah orayı da içerisindeki durumdan kuracağız. Hep beraberiz, bir ve beraberiz. Söz konusu devletin bölünmez bütünlüğüyle biz de bu yolda yürüyeceğiz. Bize liderlerimiz yeni bir yüzyıla girdiğimizi işaret ediyor. Hem yakın hem de uzak coğrafyalarda büyük bir güç olacağımız işaret ediliyor. Eski öğretilmiş çaresizlikten kurtulmamız ve inanmamız gerekiyor. Artık 'Adam yapmış' demeden biz yapacağız.

BU ŞEHRİN İNSANLARINA HİZMET ETMEKTEN GURU DUYUYORUM

Ben bu şehrin gençlerine ve insanına hizmet etmekten gurur duyuyorum. Yeni yüzyılda yeni yüzyıla uygun şehirler inşa edeceğiz. Nasıl olacak? Örneklerini göstermeye başladık. Biz yola çıkarken 'Bu belediyenin işi değil' dediler ama vazgeçmedik. Biz hiç kimseyi unutmadık ve 'Kimsesizlerin kimsesi olacağız' dedik, teşkilatımızı kurduk. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' deniliyor, Allah korusun. Bu çetin yolda dualar olmasa, beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarımız olmasa yürünmez. Ukrayna-Rusya arasında savaş çıkınca enerji maliyetleri yükseldi. Biz de 'Çiftçimizin yanında olmalıyız' diyerek işe koyulduk ve destek olduk. Verdiğimiz sözleri tuttuk çünkü Müslüman söz verdiğinde tutar ya da söz vermez.

EMANETE HIYANET ETMEDİK

Türkiye sadece Türkiye'den ibaret değil, bu ülkenin seçimleri Ortadoğu başta olmak üzere Balkanları, Kafkasya'yı, Uzak Doğu'yu ilgilendirir. Biz dünya nöbeti tutan bir milletiz. Biz Libya'ya gideriz bize 'Libya' da ne işimiz var? 'deniliyor. Oturduğumuz yerde oturalım İsrail bir terör devleti kursun. Bize hastane bırakmasın, okul bırakmasın. Bu ülke evlatları bu ülkede ezan susmasın diye kara toprağa düştü. Birileri hilafet bayrağı açıldı sandı, fitne çıkarmaya çalıştı ama bu millet bunu yemez. Bu millet bir ve beraber olmaya, büyük bir devlet olma yolunda yürümeye devam edecek. Biz de bu yolda projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Biz bugüne kadar görevimizi layığıyla yerine getirdik. Emanete hıyanet etmedik. Alın yan taraftarta Milli İrade Meydanı inşaatımız sürüyor. Tramvay için yıllarca 'Söz verdiniz, yapmadınız' dediler.

İNŞALLAH İZMİT’İ YENİDEN ALACAĞIZ

Allah bugüne kadar taş taş üstüne koyan herkesten razı olsun. Biz herkesin belediye başkanı olarak seçildiğimiz için her yere hizmet götürdük. Bu kentin insanlarının mutluluğu için çalıştık. Bu kentte inşallah İzmit'i de alarak 12 ilçe belediye başkanımızla çalışacağız. İnşallah yeniden İzmit'i alarak 13-0 yapacağız. Hep denirdi ya 'Türkiye CHP belediyeciliğiyle tanışacak' evet tanıştı. Ne yaptılar temel atmama töreni yaptılar. Kar yağdıysa ekipler sahaya iner ve karla mücadele edilir ama biz eksik biliyormuşuz. Sosyal medya üzerinden de mücadele ediliyormuş. Tabela belediyeciliği gördük, bir çivi çakmadıklarını gördük. Çöpleri toplayamadıklarını gördük. CHP belediyeciliği düzeni bozdu, CHP belediyeciliğini gördük. Millete hizmet eden o milletin efendisidir.

CUMHURBAŞKANIMIZ SİZLERE SELAMINI İLETTİ

Bu memleketi bir ve beraber tutunmak, bayrağımızı indirmemek, ezanları susturmamak için azimle çalıştık. Yine çalışacağız, Cumhur İttifakı genel seçimde büyük bir birlikteliğe imza attı. Sırada yerel seçimler var. Cumhurbaşkanımız ile tanıtım programında bir araya geldiğimde kulağına selamınızı ilettim, kendisi de sizlere selam söyledi. Son 21 yıllık dönemde girdiğimiz seçimlerde bir olmaya, diri olduk, olmaya da devam edeceğiz ve hep birlikte Türkiye olacağız. Yerel yönetimlerde Cumhur İttifakı'mızı iktidara getirerek sorunlara karşı sosyal medyadan mücadele edilmeyeceğini göstereceğiz.

KÖTÜ ADAYIMIZ BİLE ONLARINKİNDEN DAHA İYİDİR

Bugün Cumhurbaşkanımız dikkat etmemiz gereken bazı hususları söyledi. Malum bir aday adaylığı süreci var,' Ben daha iyi hizmet ederim' diyen arkadaşlarımızın başımızın üstünde yeri var. Önümüzdeki günlerde adaylarımız açıklanacak asla ayrıma düşmeyeceğiz. Kumpastan uzak duracağız. Ağzımızı kapatacağız. En iyi aday bizim adayımızdır. Bizim kötü adayımız yoktur ama varsa onların iyi gördüğü adaydan çok daha iyidir. Bundan sonra birbirimizin hakkında konuşmak haramdır."
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum