Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2 yıldır atıl durumda!

Polis Haftası’nın kutlandığı bugünlerde, yüklenici firmanın iflas etmesi sonucu yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana inşaatı yarım kalan Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’nın akibeti merak ediliyor.

2 yıldır atıl durumda!
11 Nisan 2019 - 18:57
2017 yılının Şubat ayında inşaatına başlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün Bayramoğlu Mahallesi’ndeki yeni hizmet binası, müteahhit firmanın çalışmaları yarıda bırakması sonrası temel atma safhasından öteye gidemedi. Aradan geçen 2 yıla rağmen bu yana tek tuğla dahi konulmayan inşaatın akibetinin ne olacağı henüz bilinmiyor.
Yüklenici firmanın iflasının ardından ihaleyi fesheden Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün bu bina ile ilgili çalışmaları merak edilirken, 2 yıldan bu yana tek bir çivi dahi çakılmayan Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün Bayramoğlu Mahallesi’deki inşaatı ise ne yazık ki aradan geçen onca zamana ve onca söze rağmen başlanıldığı gibi öylece yerli yerinde duruyor. 
 
YENİ BAŞKAN BIYIK BU DURUMA EL ATMALI!
Darıca’nın yeni belediye başkanı olan Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı iken bu konuyu Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile paylaşmış ve Milletvekili Yaman,  yeni bir ihalenin ardından bu inşaatın başlanılacağının sözünü vermişti. Öte yandan Başkan Bıyık’ın, atıl durumda kalan Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün Bayramoğlu Mahallesi’ndeki yeni hizmet binası için acil olarak girişimlerinin olacağı öğrenildi.