Başiskele ilçesinde 29 Temmuz günü kendisini telefonla arayarak polis olduğunu söyleyen kişilere 500 gram altın veren bir kişi, dolandırıldığını anlayınca durumu polise bildirdi. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin Ç.Ç. ve A.K. olduğunu belirledi. Ç.Ç. ve A.K.’yı takibe alan polisler, 2 şüpheliyi 30 Temmuz günü Osman Gazi Köprüsü çıkışında yapılan operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada, Yalova’da da aynı yöntem ile dolandırdıkları bir kişiden aldıkları 85 bin 400 dolar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ç.Ç. ve A.K. tutuklanırken, ele geçirilen 85 bin 400 dolar sahibine teslim edildi.
2 kişiyi yarım kilo altın ve 85 bin dolar dolandıran şüpheliler yakalandı
KOCAELİ'inin Başiskele ilçesinde bir kişiyi 500 gram altın, Yalova'da da bir kişiyi 85 bin 400 dolar dolandıran 2 şüpheli Osman Gazi Köprüsü’nde düzenlenen operasyonla yakalandı.
Yayınlanma :
31.07.2025 23:28
Güncelleme :
31.07.2025 23:28
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: