Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yomra'yı değil, hakemi geçemedik!

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında karşılaştığı Yomraspor ile 2-2 berabere kaldı.

Yomra'yı değil, hakemi geçemedik!
05 Eylül 2021 - 22:26 - Güncelleme: 06 Eylül 2021 - 21:45
Ekibimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, sezonun ilk maçında Yomraspor’u sahasında konuk etti.  Sarı-yeşilli temsilcimiz 16.dakikada penaltıdan yediği golle 0-1 mağlup duruma düştü. 27.dakikadaEkibimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, yeni transferi golcü Fatih Şerifoğlu’nun golüyle beraberliği sağladı. Maçın yıldızlarından olan Fatih Şerifoğlu, ilk yarının son anlarında harika bir plase ile bir kez daha fileleri havalandırarak temsilcimizi 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 64. dakikada konuk takım Alp Han Çetinkaya ile beraberliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk maçından bir puanla ayrıldı.

HAKEM REZİLDİ!
Maçın hakemi Batuhan Bayar'ın verdiği kararlar hem futbolcuları, hem teknik heyeti hem de taraftarları adeta çıldırttı. Ekibimiz Darıca G.B aleyhine inanılmaz hatalı düdükler çalan  Batuhan Bayar'a maç sonunda büyük tepki gösterildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum