Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yola attıkları uyuşturucu ve tabanca ele geçirildi

Darıca'da polisle içerisinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobil arasında geçen kovalamaca sırasında trafiğe takılan şüpheliler, araçlarından inerek yaya olarak kaçmaya çalıştılar. Şahıslar kaçarken cadde üzerine 1 tabanca ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan bir poşet attı. Kısa süren kovalamacanın ardından 3 şahıs yakalanırken, yola atılan tabanca ve uyuşturucuya da el konuldu.

05 Ağustos 2022 - 21:59 - Güncelleme: 08 Ağustos 2022 - 11:33
Olay, bugün akşam saatlerinde Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Devriye görevi yapan Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus timleri, yol kenarındaki bir otomobilin yanında bekleyen bir kişinin hareketlerinden şüphelenerek yanına yaklaştı. Bu sırada, şüpheli şahıs yanında beklediği 34 RT 2726 otomobile binerek hızla olay yerinden kaçtı. İçerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobilin kaçması üzerine takibe başlayan polis, yaklaşık 500 metre sonra trafiğin yoğun olduğu Mevlana Caddesi üzerinde otomobili sıkıştırdı. Polis, bu sırada otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya çalışan 3 kişiyi daha fazla uzaklaşamadan yakaladı.
Polis, şüphelilerin, yaya olarak kaçtıkları sırada cadde üzerine attıkları 1 tabanca ve poşet içerisinde skunk diye tabir edilen uyuşturucuya el koydu.
Göz altına alınan şahıslar emniyete götürülürken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri araçta parmak izi çalışması yaptı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum