Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yıldıztekin ailesinin mutlu günü

AK Parti Gebze ilçe yöneticisi iş adamı Mustafa Yıldıztekin peri masalını aratmayan bir törenle dünya evine girdi.

Yıldıztekin ailesinin mutlu günü
30 Eylül 2012 - 17:53
 Gebze iş dünyasının sevilen isimlerinden Entosav adlı aile firmasının ortağı, AK Parti Gebze ilçe yöneticisi Mustafa Yıldıztekin önceki gün Bayramoğlu Basın İlan Kurumu sosyal tesislerinde gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. İzmirli Beyhan Arslan ile hayatını birleştiren Mustafa Yıldıztekin’in düğün töreni Kocaeli iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken AK Parti’nin A takımı, bölge milletvekilleri ve bürokratlarının yanı sıra iş dünyasından çok sayıda önemli isim de düğün törenine katıldı.
 Düğün törenine AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker ve Mehmet Ali Okur'un yanı sıra Darıca Kaymakamı Osman Ateş, AK Parti Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 
Gebze’nin tanınan simalarından damadın ağabeyi Gencay Yıldıztekin gece boyu davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün genç saatlere kadar devam ederken konuklar hoş dakikalar geçirdi.