Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yıldızlı; Araplarla oturup kalkmaktan sokakları unuttular!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Darıca'daki Ak Parti Danışma Meclisi'nde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e çok sert cevap verdi. Yıldız, “Mehmet Ellibeş sokakta olabilir. Ancak kesinlikle Kocaeli’nin sokaklarında değil. Maşukiye’de, Sapanca’da Arap turistlerle oturup kalkmaktan kent ekonomisini, kent sokaklarını da unuttular.” dedi.

Yıldızlı; Araplarla oturup kalkmaktan sokakları unuttular!
01 Aralık 2021 - 13:53 - Güncelleme: 01 Aralık 2021 - 22:32
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in Darıca danışma meclisinde muhalefete yönelik yağtığı açıklamalara cevap verdi. Çok sert ifadelerle bir basın açıklaması yayınlayan Şanbaz Yıldız şu ifadelere kullandı: “Hiç utanmadan, sıkılamadan hala daha konuşabiliyor olmalarını hayretle izliyoruz. Yüzleri kızarmıyor. Genel başkanları ağzını her açtığında ülke daha da fakirleşiyor. Dolar, Euro aldı başını gidiyor. Esnaf ürün tedarik edemiyor. Binlerce dükkan siftahsız kapanıyor. Vatandaş çarşıda pazarda makarnayı satın alırken bile düşünüyor. Ancak bunları görmezden gelen AKP’nin il başkanı Mehmet Ellibeş sürekli sokakta ve halkla iç içe olduklarını iddia ediyor. Mehmet Ellibeş sokakta olabilir. Ancak kesinlikle Kocaeli’nin sokaklarında değil. Maşukiye’de, Sapanca’da Arap turistlerle oturup kalkmaktan kent ekonomisini, kent sokaklarını da unuttular. Sanıyorlar ki Kocaeli’de vatandaşın hali Arap turistlerle aynı.

OSMAN ÖCALAN’I TRT’YE ÇIKARAN KİMDİ?

Madem her gün sokaktalar, bir gün bizi de davet etsinler birlikte dolaşalım o sokakları. Çağıralım kent basını da gelsin. Vatandaş nasıl kan ağlıyor hep birlikte görelim. Bakalım o zaman ne diyecekler. Görelim o zaman hangi yalana başvuracaklar. Sokağa çıkacak yüzü olmayanlar kapalı kapılar ardında, salona yığdıkları belediye personellerine karşı esip gürlüyor, her türlü yalanı söylüyor, iftirayı atıyorlar. İYİ Parti’nin HDP’yle kol kola olduğunu ifade edenler kendi geçmişlerini nasıl da kolay unutuyor. HDP ile çözüm sürecinde masaya oturanlar kimdi? İstanbul seçimleri için terör örgütü liderlerinden Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkarak kadar alçalanlar kimdi? Habur’da çadır mahkemeleri kuranlar, şehitlerimizden ‘kelle’ diye bahsedecek kadar vicdansız olanlar kimdi?

İL BİNALARIMIZ KARŞILIKLI, BİR TELEFONUNUZ YETER

Biz milletimizle kol kolayız. Kapalı kapılar ardından seslenip sonra korumalarımızın gölgesinde makam araçlarımızla, eskortlu konvoylarla sadece parti ya da belediye programlarına katılmıyoruz. 12 ilçemizde vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın derdini dinliyoruz. Esnafımızla çay içiyor, hemhal hemdert oluyoruz. Madem sokağı bu kadar iyi biliyorsunuz, madem bu kadar kendinizden eminsiniz, bir telefonunuz yeter. İl binalarımız karşılıklı. İnelim sokağa, İzmit’i bir saat dolaşalım. Soralım vatandaş halinden memnun mu? Soralım bu durumdan kim sorumlu… Siz yalan söylemeye devam edin, bizim içimiz rahat. Vatandaş kimin ne olduğunu biliyor, kimin ne yaptığını biliyor. Bizim alnımız açık, yüzümüz ak.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum