Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yıkılıp ortaokul yapılacak

Darıca Osmangazi Mahallesi'nde atıl vaziyetteki Menekşe Anaokulu'nun yıkılarak yerine ortaokul yapılacağı öğrenildi.

Yıkılıp ortaokul yapılacak
12 Mayıs 2020 - 04:23 - Güncelleme: 12 Mayıs 2020 - 04:34
Darıca Osmangazi Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi, Kavaklı Sokak üzerinde bulunan ve yaklaşık olarak 2 yıl önce faaliyetinin sonlandırılmasının ardından atıl duruma düşen Menekşe Anaokulu'nun prefabrik binasının önümüzdeki günlerde yıkılacağı öğrenildi.
Yıkım çalışmalarının bitmesinin ardından yerine bir ortaokul yapılacağı belirtilirken, mahalle sakinleri bu gelişmeler karşısında memnuniyetlerini dile getirdiler.
Mahalle sakinleri, 2 yıldan bu yana atıl durumdaki anaokulu binasının yeteri kadar güvenliğinin sağlanamadığını bu nedenle de okulun madde bağımlıları ile alkol alan kişilerin mekanı haline geldiği ifade ettiler.
Anaokulunun yıkılarak yerine yapılması planlanan ortaokulun  mahallelerinde bir gereksinim olduğuna değinen mahalle halkı, '' Bu gelişmeyle birlikte hem mahallemizin huzurunu bozan madde bağımlılarından ve alkol almak için burayı mesken tutan şahıslardan kurtulacağız, hem de mahallemiz, bir ortaokula kavuşmuş olacak'' şeklinde konuştular.
Diğer yandan, Menekşe Anaokulu binasındaki yıkım çalışmalarının çok daha önceden başlanmasına karar verildiği, ancak koronavirüs salgını nedeniyle ertelendiği de ifade edilirken, yıkım çalışmalarına en geç Ramazan Bayramı sonrasında başlanılacağı belirtildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • BEN AYŞE NAZLI ÖZKARAKAŞOĞLU
    2 yıl önce
    MENEKŞE ANAOKULU BENCE O ANAOKULU YIKILMASIN ÇÜNMKÜ BEN O ANOKULUNA KARDEŞİMİ YOLAMAK İSTERİM ÇÜNKÜ BEN O OKULDA SAYILARI ÖĞRENDİM.