Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeniden Refah Partisi Kocaeli'den aşı ve PCR çağrısı

Hükümetin aşı ve PCR dayatması yaptığını öne sürerek tepki gösteren YRP İl Başkanı Mehmet Aras, “Bir an önce bu politikanızdan dönün. Çünkü anayasayı ihlal ediyorsunuz” dedi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli'den aşı ve PCR çağrısı
17 Eylül 2021 - 11:42
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras il yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın ile bir araya geldi. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan gibi Mehmet Aras da basın toplantısında, hükümetin aşı ve PCR testi dayatmasına tepki gösterdi. Sanayi şehri Kocaeli’de yüzbinlerce emekçinin çalıştığını hatırlatan Aras, emekçinin en büyük sorununun, aşı ve PCR testi dayatması olduğunu savundu.

ANAYASA İHLALİ VAR
Aşı olana gösterilen saygı ve sunulan imkanların, aşı olmayanlara da sunulması gerektiğini belirten Mehmet Aras, hükümeti bir an önce yanlış politikasından dönmeye davet etti. Aras, hükümetin anayasa ve İş Kanunu’nu da ihlal ettiğini savundu. Mevcut aşı ve PCR politikasının insan hakları ihlali olduğunu ve bu süreçte tüm mağdurlara yardım edileceğini dile getiren Aras, partilerine başvuran vatandaşlara, hukuki destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum