Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
EROL POLAT

EROL POLAT

Güncellektüel

Ziko'ya dair

02 Şubat 2022 - 18:42 - Güncelleme: 06 Şubat 2022 - 17:29

Zikrullah Geyik...
Nam-ı Diğer Ziko...
Darıca’da sanırım kendisini tanımayan yoktur...

Sosyal medyanın ortaya çıkışına kadar, iyi çocuktu Ziko...
Sosyal medyanın ortaya çıkmasının ardından bu mecralarda dolaşmaya başlayan, biraz dolaştıktan sonra da artık paylaşımlara da katılan Ziko’nun bu zaafiyeti, kimilerince suistimal edildi.
Ziko’nun saflığından, ceza-i ehliyetinin olmadığından ve ‘’ Özel’’ durumundan faydalanmak isteyen kimi sorumsuz kişiler ‘’ Sen şöylesin, sen böylesin, senden başka kimse söyleyemez (!)’’ gibi pohpohlamalarla hedef gösterdikleri isimler hakkında onun paylaşım yapmasını sağladılar.

Bazı kendini bilmezlerin verdikleri ara gazlarla coşturulan, daha sonralarında ise adeta bir canavara dönüştürülen Ziko, tüm bu gelişmelerle birlikte zıvanasından çıkarılırken o bildiğimiz saf, tertemiz, kendi halinde olan bu çocuğun kucağına ‘’ Ego’’ denen bombayı da allayrak pullayarak bırakmayı ihmal etmediler.
Kendine eğlence arayan, birilerine hasetlik besleyen, karşısındakini kıskanan ne kadar boş isim varsa Ziko’ya ‘’ Yaşa, varol’’ şeklindeki tezahuratları pompalarken işi daha da ileriye götürenler, kendisini ‘’ Sosyal medya fenomeni (!) olarak adlettiler.
Bu kadar ilgi karşısında kendisiyle adeta gurur duyan (!) Ziko, fireni patlamış yokuş aşaığıya inen bir kamyondu aslında...
Bu kentin yaşayanları tarafından oldukça sevilen, sayılan tam bir devlet adamı sıfatı taşıyan, ilçenin mülki amiri kaymakam Yüksel Kara hakkında fütursuzca cümleler kurmayı üstüne vazife olarak gören Ziko, bununla birlikte, bu devlete uzun yıllardan bu yana şerefiyle, onuruyla hizmet etmiş, bir çok başarılı operasyonlarda imzası bulunan Darıca Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’in de, kiminle fotoğraf çekilip, kiminle çekilmeyeceğini irdelemeyi kendisine verilmiş bir görev zannına kapılmış.

Ziko, kendine ait sosyal medya hesabından, herkes duysun, herkes görsün, herkes bana ‘’ Aferin (!) ‘’ desin diye, yaptığı tüm paylaşımlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ da dahil, tüm siyasi parti liderleri,bakanlar, milletvekilleri, vali, belediye başkanları gibi ülkede ne kadar önemli isim varsa hepsini etiketlemeyi de ihmal etmiyor.
Yani, bizim bildiğimiz Ziko, eski bildiğimiz Ziko olamaktan çıkmış durumda.
Buna benzer durumlardan dolayı Ziko’ya kızıyorlar
Kızmalarına gerek yok ki !
Asıl kızılması gerekenler, yıllar öncesinde herkesin sevdiği saf, tertemiz, içi de, dışı da bir olan Ziko gibi bir insanı canavarlaştıranlardır.
Bu arkadaş şimdi pimi çekilmiş bir bomba gibi aramızda dolaşıyor ve kim olursa olsun ağzına ne gelirse söylüyor. Ziko’yu eski haline dönüştüremeyeceğimize göre, ne söylerse ‘’ Eyvallah’’ deyip geçeceğiz.
Haaa...
Yok, ‘’ Ben kabüllenmiyorum ‘’ diyen varsa da, Bu da Ziko’nun umrunda olmayacaktır..
Zaten kendisi de söylüyor, ‘’ Hakkında ve aleyhinde konuştuklarım beni dövmeyip şikayetçi olmazsa adam değildir’’ diye...
Eee, ne diyelim
Ziko’dur, ne yapsa yeridir...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ömer İspirli
    2 yıl önce
    Bu Ziko artık çizmeyi aştı.....Onun durumunda olan bir çok vatatandaşımız var hiç biri bu ilçenin yöneticilerine bu kadar saygısızlık yapmıyor. kaale alsan bir türlü almasan bir türlü ama artık yeter denmeli ....bu kadar terbiyesizlik suç teşkil ediyor