Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
EROL POLAT

EROL POLAT

Güncellektüel

Sahtekarlıkta Karabacak'ı referans göstermişler!..

13 Mayıs 2020 - 00:50

Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatının üye sayısı resmi olarak 27 bin civarında, ama bu sayının 15 binlik kısmı yani yarıdan fazlası  tamamen naylon çıktı !...
Yani bu 15 bin kişi, haberleri dahi olmadan partiye  üye yapılmış!... 
Nasıl mı?
Önce Ak Parti’ye gerçekten üye olanlara çağrı yapılmış… Sonra da bu üyeler  kendi çevrelerinde ne kadar dost, akraba ve tanıdık varsa kimlik bilgileriyle isimlerini partiye bildirerek kayıt altına alınmış!... Ve… Kim ne kadar üye yapmışsa’’Aferin(!)’’ denmiş!...
Sırf aferin almak ve yalakalık yapmak için daha çok üye yapma hırsına kapılan bazı partililer, gözlerini öyle karartmış ki, CHP’nin ilçe başkan yardımcısını, gençlik kolları başkanını ve İl Genel Meclis Üyesi’ni dahi üye olarak kayıt altına alınmasını sağlamış!..
Sadece CHP’den değil, geriye kalan diğer tüm partililerden de üye yapılmış!... Naylon üye olan bu 15 bin kişinin hepsi CHP’li değil, bunların içinde başta, SP ve MHP olmak üzere bir ton kişi Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na üye yapılmış sessiz ve habersizce!...
Bu işin sahtekarlık tarafı!...
Hadi bir de vicdani tarafına bakalım, bakalım!...
Bu 15 Bin sahte üyenin içinde hiçbir partiye üye olmayan sade vatandaşlarda var elbette!... İşte bu sade vatandaşların bir kaçı hiç mi KPSS Sınavına girmeyecek? İyi ama, KPSS’ye giren vatandaş kazanıp kapağı bir kamu kuruluşuna atacakken,’’Duuuurrrrrr, sen bir partiye üye olmuşsun, bu nedenle hiçbir siyasi partiye üye olmama  şartını ihlal etmişsin!’’ diyerek koca bir ‘ Pardon!’ ile arkadaşı kapıdan dahi içeri sokmazlar ise, bunun vicdani sorumluluğunu kim üstlenecek?
Halbuki; Ak Parti’nin aldığı oy ortada… Fazla üye yapılmakla alınan oyların hiç mi hiçbir ilgisi yok! Peki bu kadar hırs niye?
Hiç kimsenin bilmediği ve bu kadarına ‘PES’ dedirtecek  bir başka konu ise bu üyelerin yüzlercesinin refaransı küçük dilinizi dahi yutacağınız bir isme ait!
Sıkı durun açıklıyorum!..
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak!  
Aslında bu durumdan haneri dahi olmayan Başkan Karabacak, böylesine çetrefilli işlere alet edilmiş!
 Bu ne cesaret  değil mi?..
Şimdi… Bu konunun aynısı  Türkiye genelinde çok yerde patlak verecek! 
Bizim bölgede Ak Parti Gebze ve Darıca İlçe Başkanları ile İl Başkanı Mahmut Civelek, şu an kıskaçta olanların en başını çekiyor! Civelek bu yönde bakalım partisinin Genel Merkezine nasıl bir açıklamada bulunacak ?
İl Başkanı Mahmut Civelek, ildeki seçmen sayısının yüzde 20’sini partiye üye yaparak ülke genelinde 11. Sırada yer aldı. … Ve bu nedenle Genel Başkanı Tayyip  Erdoğan tarafından plaketle ödüllendirildi !... Bakalım bay başkan bu nedenle  o plaketi geri iade edecek mi?
CHP mahkemeye koştu, sırada SP, MHP ve ötekiler var! 
Hep beraber bekleyip göreceğiz. ‘’Bu alicengiz oyununun baş aktörü kim?’’ diye…


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum