Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
EROL POLAT

EROL POLAT

Güncellektüel

Hakan Hocaoğlu ve Gani Müjde

13 Mayıs 2020 - 01:16

Geçtiğimiz günlerde yağan yağmurla birlikte, akıp giden sular, seller gibi olup vatandaşın canına ot tıkamıştı.
Vee… Turizm kentinde(!..) yaşayan Darıcalılar, paçalarını sıvamadan karşıdan karşıya dahi geçememişti ! Gazetemiz bunları yazmıştı, hatırladınız mı?
Sonrasında logar kapaklarından fışkıran b.kların, pisliklerin kentin üzerine üzerine nasıl geldiğini de yazmıştık, bunu da hatırladınız mı ?
Peki, partisine oy vermedikleri için bu toplumun ağzına sı..ılmasının normal olduğunu cümle aleme duyuran AKP’li  Darıca Belediye Meclis Üyesini hatırladınız mı? O nu da yazmıştık!..
 
İşin aslı, aslında neydi biliyor musunuz?
2011 Genel Seçimlerinde yüzde elli  oy alan AKP, yine tek başına iktidara gelmiş ve solculuğuyla bilinen ünlü senarist  Gani Müjde bunu kabullenmeyerek, ‘’ Kafasına kuş  sı..tığında şans topu oynayan bu toplumun, ağzına  sı..na oy vermesi normaldir!’’ demişti. Yani bu söz AKP’ye oy verenler için Gani Müjde tarafından 2011 yılında söylenmişti.
AKP’nin Darıca Belediye Meclis Üyesi olan Ahmet Hakan Hocaoğlu’da, 2011’de partisine oy verenler için Gani Müjde tarafından söylenen o sözü kopyalayarak 2015 seçimlerinin ardından partisine oy vermeyenler için uyarlamış!
Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine yazmayacaktım, ama gelin görün ki, ufacık bir yağmurda sokaklarını b..k götüren bu kentte, onca pisliğe rağmen bu meclis üyelerini vatandaşın yanında görmeyişim beni çileden çıkardı vesselam!..
Her gittikleri yerde caka satmak uğruna sürekli olarak selfi çeken, yanında belediye başkanı, milletvekili, ya da bakan olduğu zaman bu anı kaçırmamak, ilada o karede yer almak için orasını burasını parçalayan ve çektiği resimleri sosyal medyada paylaşan bu arkadaşlar, iş, vatandaşın sıkıntısına geldiğinde ortadan sıvışarak adeta  buhar olmasını kabullenmiyorum.
Ahmet Hakan Hocaoğlu denilen bu adam, Gebze’de Cağ Kebap üzerine bir işyeri açmış, Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu arkadaş, AKP’yi kullanarak, partisinin üst düzey ne kadar ismi varsa hepsini çağırmış, açılışta çekilen fotoğrafların hepsini de sosyal medyada paylaşmış. Yani partiyi kullanarak havasını atmış.
Ama Darıca’yı sular seller bastığında, caddelerini  b..k  götürdüğünde vatandaşla aynı resmi çektiremedi bu  A. Hakan Hocaoğlu, çünkü ortalarda yoktu!
Gani Müjde, 2011’de AKP’ye yüzde elli oy verenlerin ağzına sı..arken, 2015’de AKP’ye oy vermeyen yüzde altmışın da ağzına A. Hakan Hocaoğlu sı..tı. Yani bunlar, diğer anlamda tüm ülkenin ağzına sı..mış oldular!
Gani Müjde son yıllarda pek ortada gözükmüyor… Onun yerini bir zamanlar ortağı olan Darıcalı senarist ve yapımcı Birol Güven aldı.
Hergün ve hala bize, senin de bu siyaset arenasında olmaman gerektiği söyleniyor. Yani bu millet seni istemiyor Hakan Hocaoğlu ! Meclisteki o koltuğu hak etmiyorsun, istifa etmen gerekirken hala orayı meşgul ediyorsun.
Gazete olarak karar aldık, her ay meclis toplantısına gelip orada olup olmadığını kontrol edeceğiz. Orada konuşsan da konuşmasan da seni haber yapacağız… Hangi cesaretle konuştuğunu, hangi yüzle orada vatandaşı temsil ettiğini yazarak, ‘’Hala, meclis toplantılarına geliyor’’ diyeceğiz!  Ne zamana kadar biliyor musun?
Sen istifa edene kadar!..
Git artık Hakan Hocaoğlu git, bu millet seni istemiyor, anla artık!..
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum