Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
EROL POLAT

EROL POLAT

Güncellektüel

GEBZE SEVİCİLERİ (!..)

13 Mayıs 2020 - 01:05

Gebze’nin devasa bir kent olduğunu, bir çok ilden daha da büyük olduğunu savunan ve bu kentin sanayicisi ile esnafından beslenen bazı gazete sahipleri, bu şekilde olan kazanımlarını gazetelerinin  gelişmesi ve büyümesi için bu güne kadar harcamamışlar ne yazık ki!

Söz konusu olduğunda en büyük Gebze sevicileri olarak ortaya çıkan bu gazete sahipleri, kendilerini de toz kondurmazken yayımladıkları 8-10 sayfalık siyah beyaz renkteki gazetelerle övünmeyi elden bırakmamaktalar!..
Ne hikmetse, bir çoğu, ne Darıca’ya, ne Çayırova’ya, ne de Dilovası’na dahi inip çıkamazken, yaptıkları haberlerde gazetelerini yere göğe sığdıramayarak, bütün ilçelerle birlikte Darıca’da da en güçlü gazete olduklarından dem vurmaktalar.
Eğer, bizim Darıca’daki  abone sayımızı  geçecek bir gazete varsa, eğer, haber konusunda da bizi atlatıp  Darıca’yla ilgili bir tane dahi haber yapacak babayiğit varsa hepsinin alnından öperim ben!..
Bu güne kadar susmuş olmam dost ve arkadaşlıktandır…
Ama gördük ki, birileri bedavadan kabadayılığa soyunarak, boş zannettiği meydanda cirit oynamaya heveslenmiş!...
Öyle yağma yok!..
Haddinizi bileceksiniz!...
Gebze’de onca gazetede onca yıl çalıştıktan sonra, 9 yıl önce gazete çıkartmak için bindiğimiz Darıca minibüsünden yüreğimiz elimizde indik biz.
 Kimseden beslenmedik, kimseye yalakalık yapmadık, onun bunun da adamı olmadık… Çalıştık, hem haber yaptık, hem gazete yaptık, hem de o gazetenin dağıtımını yaptık.
Adam gibi çalışıp didinerek bu kente günlük bir gazete armağan ettik..
Kimsenin malında, mülkünde, makamında gözümüz olmadı, gazetemizden olan kazanımlarımızı yine gazetemize harcayarak haftada bir olan yayın sayısını önce üçe çıkardık, sonrasında da bu gazeteyi hergün yayımlanır hale getirdik.
Birileri gibi Gebze seviciliği yapmadık, Darıca’nın belde olduğu yıllarda bakanın önüne koyduğumuz gazete haberimizle Darıca’nın ilçe olması için’’ Sözünde dur!’’ dedik.
İmkanımız  olsaydı Gebze’ye pırıl pırıl renkli ve en az 16 sayfa bir gazete çıkarırdık. Bizim olmadı, ama bir çok gazete sahibinin böyle bir imkanı olduğu halde şöyle adam gibi bir gazete yapmadılar, yapamadılar !..
Herkes, ‘’ Gazeteciyiz’’ dedi, ama İbrahim Karaosmanoğlu öyle demedi… ‘’ Yapın güzel bir gazete, bende sizi Kocaelidekiler’le bir tutayım’’ şeklinde de iğne yaptı!..
 Biz, kendimiz için, Gebze için, bu memleket için bunu yapacağız Allah’ın izniyle… Adımlarımız önce KOGSAB içindi, bunu başardık. Şimdi de bu kente yakışır bir gazeteyi çıkaracağız inşallah…
Varsa içinizde bir babayiğit daha, çıksın bu kente yakışır bir gazete daha yapsın, hatta iki, hatta ve hatta üç gazete yapsın…
 Gözü olanın da gözü çıksın!...
Laga luga yapmanın anlamı yok!...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum