Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
EROL POLAT

EROL POLAT

Güncellektüel

Emniyet Müdürü elbette ki görevini yapacak …

13 Mayıs 2020 - 01:51

Geri vites…
Görevi, araçların geriye doğru gitmesini sağlamaktır.
Argoda ise, yaptığı veya dediği bir şeyi geri almak veya almaya çalışmak anlamındadır…
 
 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri sonrası partisine verilen yüzde 40.87’lik oyu beğenmediği için  “Kafasına kuş  sı…dığında şans topu oynayan bir toplumun; Ağzına sı.ana oy vermesi normaldir” şeklinde paylaşımda bulunarak bu millete hakaret etti !..
 
Sonra…
 ’’  Ne olursa olsun yapmamam gereken bir paylaşımdı, bu paylaşımdan dolayı herkesten özür diliyorum.” dedi ve o paylaşımı anında sildi !
Yani, geri vites yaptı !..
 
Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağışlarla alınan 5 adet araçtan biri, İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Şen tarafından İl Emniyet Müdürlüğü’ne verilince, teyid için aradığım Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, beni doğruladı ve geri alınması için yazışma yaptıklarını söyledi.
 
Haberin gazetemizde çıkmasının ardından, telefonla beni arayan Hocaoğlu, ‘’ Emniyet müdürümüz haberi benim verdiğimi düşünüyor, yani bu haberin çıkmasını benden biliyor… Çok zor duruma düştüm, rica etsem bu haberi kaldırır mısınız’’ dedi…
Şahsım olarak bunun mümkün olmayacağını ilettikten sonra Şaheser Şen’in konuyla ilgili olarak açıklama yapması durumunda yer verceğimi söyledim. 
Buraya kadar normal gibi görünen konu, daha sonra anormal bir duruma dönüştü !..
 
Bugün gördüm…
Bu işleri pek de bilmeyen, sözde bir gazeteciye açıklama yapan Ahmet Hakan Hocaoğlu, yine geri vites yaparak, kendisinin de teyid ettiği haberimize yalanlama getirmiş !..
Ve.. Haberimizin çarpıtılarak verildiğini, üstelik Emniyet Müdürü Şaheser Şen’in hedef alınarak, art niyetli olarak yapıldığını söylemiş !..
 
Hopppaaa !…
 
Bak canım kardeşim;
Öyle, ‘’Mış’’la, ‘’ Miş’’le, 
‘’ Müdüremiz Darıcamızın tüm haklarını sonuna kadar savunmaya ve Emniyet Teşkilatımıza hizmet etmeye devam edecektir ’’le, bu işler olmaz.. 
Üstelik üzerine basa basa söylediğin ‘’Derneğimizin  her zaman Sayın Şaheser Şen hanım efendinin yanında olduğunu bildirerek şahsı hakkında yapılan karalayıcı haberleri şiddetle kınıyoruz.’’ gibi sen ve senin gibilerine yakışan bu lakırtılarla hiç olmaz ! . Sen bu açıklamayı ve teranelerini ancak kalemi olmayan birine yazdırmaya çalışırsın, çünkü senin üç beş kuruşun bir başkasına işlemez…
 
Gelelim saadete; 
Tüm güvenlik güçleri gibi, Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen’de giydiği üniforma, üstlendiği görev nedenleriyle saygımızın sonsuz olduğu şahsiyetlerdendir… Ancak Şaheser Şen’ de her emniyet mensubu gibi, karşılığında devletten şakır şakır maaş aldığı için kendisine verilen görevini de yapmak zorundadır.  
Tabiiki görevinde eğer, olağanüstü bir başarı sağlamış sa, ya da sağlayacaksa da, merak etmeyin, biz o başarıyı herkesten önce duyar ve yerde de bırakmayız..
 
Çok zaman önce, Gebze’de gazetecilik yaparken nöbetçi savcının gece olay yerine gitmediğini ve bu nedenle de görevini yapmadığını yazmıştım. O savcı ertesi günü bana, ülkenin bilmem kaç yerinde savcılık yaptığını ve bu sırada da yüzlerce gazeteciyle görüştüğünü söyleyerek, ‘’ bu güne kadar hiç bir gazeteci bilmiyordu da sen mi biliyorsun’’ demişti. Sonra da sinirinden titreyen elinin tersiyle kapı dışarı etmişti beni. Dönemin Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Kılıç, daha sonra yaptığım haberi araştırdığını ve haklı olduğumu söyleyerek o savcıya 1 günlük idari para cezası verdiğini söylemişti.
 
Demem o ki; Değil emniyet müdürü, değil savcı, değil hakim, değil vali, üst düzey bir siyasetçi dahi olsa, kamuoyunu ilgilendirir yönde varsa bir yanlışı elbette ki yazılır, yazılacaktır da…
 
Sevgili Ahmet Hakan Hocaoğlu, sen beni bilirsin, ben de seni… 
Bu nedenle, lütfen bu konuyu kapatalım, önümüzdeki haberlere bakalım…
Yok, kapatmak istemezsen,  kalemim de, yazacaklarım da, hayâl edemeyeceğin kadar çok !.. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum