Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
EROL POLAT

EROL POLAT

Güncellektüel

Darıca'nın bağımsız adayı Gedikli'ye helal olsun

05 Mart 2024 - 11:55

Bağımsız aday olarak çıkmak öyle her babayiğidin harcı değil... Maddiyat ister, zaman iter, emek  ister... Yüreği elinde gezen bu adam bu nedenle belki de bu seçimin unutulmayan isimlerinin başında yer alacak..

Yerel Seçimlerde bağımsız olarak Darıca’dan belediye başkan adayı olan Kadir Gedikli’ye gerçekten helal olsun.
Tanışıklığımız sadece ve sadece adaylığını açıklamasının ardından gazetemize yaptığı ziyaret sırasında oldu.
Diğer siyasi partilerin adaylarında olduğu gibi kendisini de takip ediyorum. Tek başına bir başına sadece ve sadece kendisine gönül veren ekibiyle birlikte Darıca’da girmedik cadde ve sokak bırakmamış, üstelik arkasında, her hangi bir siyasi isim, para babası holdinglerde yok.
İşini, gücünü bırakıp çıkarsız olarak çıktığı yolda, bu kardeşimizin tek derdi yaşadığı kente hizmet etmek.
Kadir Gedikli’nin belediye başkanı olarak seçilip seçilmeyeceğine veya ne kadar oy alacağına bakmıyorum. Baktığım taraf, azmi, çalışkanlığı ve yüreğindeki kocaman cesareti. Partili siyasetçilere meydan okumak öyle her baba yiğidin harcı da değil elbette...
Tüm samimiyetimle belirtmek isterim ki, arkasını partisine yaslamış bir çok adaydan çok daha fazla çalışıyor Darıca’nın bağımsız belediye başkan adayı Kadir Gedikli ... Üstelik öyle veya böyle Gedikli’nin halkta karşılığı da var... Tanındıkça seviliyor, sevildikçe saygı duyuluyor...
Eskiden ‘Bağımsız Aday’ denildiğinde vatandaş kuşkuyla bakardı. Bu arkadaşımıza baktığımızda ise vatanını , bayrağını ülkesini seven ve bu uğurda her şeyi yakıp yıkacak bir kişilikle karşılaşıyoruz.
Erzurum’da 5 çocuklu bir ailenin evladı olarak dünyaya gelen Gedikli, hayatın engebeli ve dikenli yollarından da geçmiş. Daha çocukluk yıllarında atıldığı iş hayatında muavinlik, ayakkabı boyacılığı, simitçilik gibi işler yapmış. Geçmişte, İstanbul’da İETT’de otobüs şoförlüğü de yapan Kadir Gedikli, azmi ve çalışkanlığıyla girdiği sınavların ardından çalıştığı kurumda denetim amirliğine kadar yükselmiş.
Bugün, oto galericiliği ve cafe işletmeciliği yapan iş insanı  Gedikli’nin bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olmasının adı özgüven değil midir.?
Bence helal olsun bu kardeşimize.
Hem maddi, hem de manevi olarak tek başına elini taşın altına koyan Kadir Gedikli, sanırım bu seçimin Darıca’daki unutulmayan isimlerin başında yer alacak.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum