Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
EROL POLAT

EROL POLAT

Güncellektüel

Asena, MHP'de neler yapar?

13 Mayıs 2020 - 01:21

DYP eski Milletvekili Rahmetli Alaeddin Kurt’un kardeşi Celalettin Kurt, DYP Gebze İlçe başkanıydı…
Asena, DYP Kocaeli milletvekiliydi…
O sıralar, DYP Gebze Teşkilatında iç sorunlar vardı…
Çözümsüzlüğün had safhada olduğu bir zamanda sessiz sedasız Gebze’ye gelerek yeni çarşıdaki teşkilatta İlçe başkanı ve yönetimini bir araya getiren Asena, Gazeteci Murat Çaltepe ve birkaç kişiden ibaret olduğumuz basın mensuplarını da partili zannederek rahat tavır sergiliyor ve DYP’lileri azarlıyordu…
Asena, toplantıda Başkan Celalettin Kurt’un makamına oturur oturmaz bir sigara yakıp, herkesi fırçalıyordu…
Konuşmasının devamında DYP Gebze Teşkilatı’nın içine ettiklerini söyleyen Asena, ‘’ Bu kafayla giderseniz askere, sittin sene alamazsınız teskere’’ şeklinde ifadeleri kullanıyordu. Toplantıdakilerin tamamının partili olduğunu zanneden Asena, arada bir masaya vuruyor, esiyor gürlüyordu… Tam bu sırada bir partili Asena’nın kulağına eğilerek bizim olduğumuz yeri işaret etti.
Telaşlanarak yanan sigarasını basına olan saygısından olsa gerek aniden söndüren Asena, basın mensuplarını fark etmediğini ifade ederek bir şekilde özür diliyordu.
Erkeklerin çoğunlukta olduğu MHP’de, bir kadın elinin değmesi olumlu anlamda çok şeyi değiştirecek. Özellikle de bu ismin Asena Meral Akşener olması, daha da çok şeyi değiştirecek ve Türk siyaset arenasında bir çok dengeler alt üst olacak.
Zaman zaman ‘’Erkek gibi kadın değilim, kadın gibi kadınım’’ şeklinde ifadeler kullansa da, tamamı erkeklerden oluşan DYP Gebze Teşkilatı’ndaki toplantıda, ‘’partinin içine ettiniz, bu kafayla giderseniz askere, sittin sene alamazsanız teskere’’ şeklinde konuşan Akşener’in bu yapısı gereği bir çok erkeği cebinden çıkararak inandığı davada birilerini hizaya getireceğinden şüphe duymuyorum…
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum