Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yazarımız Altınok'un acı günü

Gazetemizin önemli köşe yazarlarından Yüksel Altınık'un eşi Asiye Altınok koronavirüs nedeniyle dün gece hayatını kaybetti.

Yazarımız Altınok'un acı günü
30 Kasım 2020 - 16:29 - Güncelleme: 30 Kasım 2020 - 16:56

Uzun yıllardan bu yana gazetemizde köşe yazarlığı yapan emekli Elektrik ve İnşaat Mühendisi Yüksel Altınok'un Asiye Altınok, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Kırım'da dünyaya gözlerini açan ve Cerrahpaşa'da Baş Hemşire olarak görev yaptıktan sonra emekli olan, Asiye Altınok, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak dün gece 84 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Asiye Altınok'un cenazesi, bugün saat 16.00'da Mezarlıklar Müdürlüğü'nde kılınan namazın ardından Balçık Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Yazarımız Yüksel Altınok'la 45 yıldan bu yana evli olan Asiye Altınok, emekli olmasının ardından eşiyle birlikte yerleştiği Amerika'da yaşamını devam ettirmiş ve daha sonra kesin dönüş yaparak, Bayramoğlu Mahallesi yarım adasında sakin bir hayat sürmüştü.
Darıca Gazetesi Ailesi olarak Merhumeye Allah'tan Rahmet, yazarımız Yüksel Altınok'a ve sevenlerine de başsağlığı dileriz.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum