Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yavuz Çifti, Ramazan'da aileleri yalnız bırakmıyor!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıyla ortaya koyduğu ve başarılı bir şekilde devam ettirdiği “Gönülden Gönüle” projesi kapsamındaki aile ziyaretlerine Ramazan ayında da her ilçede yapmaya devam edecekler.

Yavuz Çifti, Ramazan'da aileleri yalnız bırakmıyor!
15 Nisan 2021 - 13:36
Derince’de yapılan ziyaretlerde Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ailelerle yakından ilgilenerek, Ramazan aylarının hayırlı olması, sağlıklı ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundular.

İLK ZİYARET ŞEHİT YAKINI VE GAZİLERE YAPILDI

Şehitlerimizin emanetlerinin her zaman öncelikli olduğunu belirterek onlara ayrı muhabbet ve sevgi bağı kuran Yavuz Çifti, Derince ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şehit ailelerini ziyaret etti. Derince ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Şehitlerimiz; Jandarma Er Şentürk Kavartkurt, Piyade Er Mesut Barut ve Polis Memuru Muhittin Uluç’un emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti: “Böylesine mübarek bir ayda, Allah’ın lütfuna şahit ve seçilmiş olan şehitlerimizin emanetleri ile bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular.

SYDV AİLELERİ DE UNUTULMADI

Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayı ziyaretlerinde de kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler. Yavuz Çifti, Derince’de Yetim, Yaşlı, Engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 10 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum