Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yavuz çifti 938 aileye konuk oldu

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli’de göreve başladığı günden bugüne kadar eşi Selda Yavuz ile birlikte Gönülden Gönüle projesi kapsamında 938 kişiyi evlerinde ziyaret etti

Yavuz çifti 938 aileye konuk oldu
24 Kasım 2021 - 12:57
Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Hanım, Gönülden Gönüle projesi kapsamında son olarak Gölcük’te bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine Gölcük Muharip Gaziler Derneği’nden başlayan Yavuz çifti, Dernek Başkanı Mehmet Aslan ve gazilerimiz tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehit ailelerini ve gazileri çok önemsediğini belirten Vali Yavuz, “Yapabileceğimiz bir şey olursa her daim yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi. Yavuz çifti daha sonra şehitler Astsubay Başçavuş Abuzer Subaşı, Piyade Er Bedri Sinan Çolak ve Abdulnaci Çolak'ın ailelerini ziyaret etti. Gaziler Salih Güzeldal, Fazlı Balsağ, Ahmet Altay, Nurettin Birgin, Muhterem Çevik, İdris Güler, Mustafa Rüştü Yumuk, Ramazan Uysal, Ahmet Üstün ve Yavuz Yılmaz Debreli'nin de evlerine misafir oldular. Sıcak bir şekilde karşılanan Yavuz çifti, her biriyle yakından ilgilenerek, hal hatırlarını sordu.  

ÇOCUKLARA HEDİYELER
Ziyaretlerden memnuniyet duyan gaziler, “Hatırlanmak çok güzel. Evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Unutulmadığımızı bize hissettirdiniz. Sizlerin ziyaretiyle çok mutlu olduk. Allah devletimize zeval vermesin, sizlere kolaylıklar versin inşallah” dedi. Ziyaretleri sırasında yolda rastladığı vatandaşların da hal ve hatırlarını soran Yavuz çifti; çocuklarla da yakından ilgilenip, kitap ve oyuncak vererek onları sevindirdiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum