Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Validen ekmeğe zam talebinde bulunacaklar

Darıca Fırıncılar Derneği yönetimi ve üyeleri, Azalettin Külekçi Başkanlığı'nda yaptıkları toplantıda  maliyetlerin çok yüksek olduğu gerekçesiyle Kocaeli Valiliği'ne başvurarak ekmeğe zam talebinde bulunma kararı aldılar.

 Validen ekmeğe zam talebinde bulunacaklar
02 Kasım 2020 - 16:17
Darıca Fırıncılar Derneği Yönetimi ve üyeleri, bugün yaptıkları toplantıda, fırıncı esnafının artan maliyetler karşısında zor günler geçirdiğini ve bu nedenle sürekli zarar ettikleri gerekçesiyle valilikle yapacakları görüşmede ekmeğe zam yapılması yönünde talepde bulunacaklarını söylediler.
Dernek Başkanı Azalettin Külekçi, Darıca'daki fırıncılarla yaptıkları toplantının içeriği hakkında yaptığı açıklamada, '' Fırıncı esnafının sorunlarının ele alındığı toplantıda ivedilikle çözüme kavuşturulması gereken problemlerden bir tanesi una yapılan zamların ekmek fiyatlarına yansımaması olarak karşımıza çıkıyor. Girdi maliyetleri oldukça arttı, örneğin çuvalını 105 TL'ye aldığımız unu bugün 155 ile 175 TL'den almaya başladık. Ekmek fiyatları ise olduğu yerde duruyor bu nedenle de fırıncı esnafı zor durumda, bir çoğumuzun dayanacak gücü kalmadı'' şeklinde konuştu.
Darıca Fırıncılar Deneği Başkanı Azalettin Külekçi, un, elektrik, doğalgaz ve su faturularıyla birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u en yakın zamanda ziyaret ederek artan maliyetler karşısında yaşadıkları sorunları dile getirip ekmeğe zam talebinde bulunacaklarını söyledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum