Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz sanayicilerle buluşmayı sürdürüyor

Vali Seddar Yavuz, ülke ekonomisine, kalkınmasına ve istihdama katkı sağlayan iş dünyasına ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Yavuz, bugün de Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Vali Yavuz sanayicilerle buluşmayı sürdürüyor
04 Haziran 2021 - 10:46
     
Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, burada OSB Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Gülçiçek Kimya/ MG International Fragrance Company’i ziyaret edip, Firma yetkililerinden bilgi alan Vali Yavuz, istihdama, üretime, kalkınmaya ve ihracata yönelik sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.
Fabrikada iş başı yapan işçilerle de bir süre sohbet eden Vali Yavuz, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Yavuz Gebze Plastikçiler OSB’yi Ziyaret Etti

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ziyaretlerinin ardından Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesini (GEPOSB) ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çetin, Bölge Müdürü Mustafa Üstüntürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
İlk olarak Gebze Plastikçiler (OSB) yönetim binasının girişinde fabrika ürünlerinin sergilendiği alanı gezen ve ürünler hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, daha sonra toplantı salonuna geçerek burada yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. 

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çetin’den çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yavuz, daha sonra bölgede faaliyet gösteren ve otomotiv sektörüne parça üretimi yapan Güçsan Plastik A.Ş. G4 Üretim Tesisi ve Ar-Ge Merkezi ile alanında adını duyurmuş, mağaza mobilya ve aksesuar sergileme sistemleri konusunda hizmet veren KBS Stand Sergileme Sistemleri’ni ziyaret etti.
Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan ve çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yavuz, firma yetkililerine ve çalışanlarına başarı dileklerinde bulunarak, ziyaretlerini sonlandırdı. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum