Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz; ''Kışa girerken vakaları azaltmış olmalıyız''

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz koordinasyonunda, Covid-19 değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Yavuz, ‘’ Kışa girerken vakaları azaltmış olmalıyız. 15 gün işi sıkı tutarak frene basmış olacağız.’’ dedi.

Vali Yavuz; ''Kışa girerken vakaları azaltmış olmalıyız''
17 Ekim 2020 - 18:15

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirilen Covid-19 değerlendirme ve istişare toplantısı, Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbayı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İlçe Sağlık Müdürleri ve hastanelerin başhekimleri katıldı.

ÇALIŞMALAR HAKIKNDA BİLGİ ALDI
Artan vaka sayılarını azaltmak için alınan ve alınacak tedbirlerin istişare edildiği salgın değerlendirme toplantısında Vali Seddar Yavuz, ilçe kaymakamları ve ilçe sağlık müdürlerinden salgın çalışmalarına dair bilgiler aldı. Vali Yavuz, takım ruhu ve istişare içerisinde çalışmayı önemsediğini belirtti.

KIŞA GİRERKEN, VATANDAŞLARI UYARDI

Vali Yavuz sözlerine şu şekilde devam etti: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu konuya ne kadar hazır olduğunu gösterdi ve bu süreçten daha da güçlü çıkacağımızdan hiç şüphem yok. Ülke olarak aynı hedefe doğru koşuyoruz. Kışa girerken vakaları azaltmış olmalıyız. 15 gün işi sıkı tutarak frene basmış olacağız. Valiliğimizin koordinasyonunda salgınla ilgili tedbirler alınmakta ve ciddiyetle uygulanmaktadır. Son günlerde vaka sayılarındaki artış hepimizi daha dikkatli olmaya mecbur ediyor. Lütfen, MASKE, MESAFE ve HİJYEN kurallarına daha fazla riayet edelim, denetimlerimizi özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerde aksatmadan yapalım.’’

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum