Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Seddar Yavuz'dan yarıyıl tatili mesajı

Vali Seddar Yavuz mesajında ''Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenler ve saygıdeğer velilerimiz; 2021- 2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz'' dedi.

Vali Seddar Yavuz'dan yarıyıl tatili mesajı
20 Ocak 2022 - 12:35 - Güncelleme: 20 Ocak 2022 - 12:48
Vali Seddar Yavuz mesajında

''Sevgili öğrenciler;
 
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizlerle birlikte aynı sevinci yaşıyoruz. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, mutlaka iyi bir yere gelecektir. Herkes zirveye çıkamaz ama bu şekilde çalışanlar elbet bulundukları noktalardan daha üstlere tırmanabilirler. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun.

Değerli öğretmenler; 

Bilgiyle nesiller inşa ederek geleceğimize tohumlar serpen sizler, çocuklarımızda var olan cevherleri hassasiyetle işliyorsunuz. Bir hayat biçimine dönüşmüş mesleğinizi icra ederken ortaya koyduğunuz fedakârlıklarla nice başarıların altında sizin emekleriniz var. Sürekli değişen dünyada ve pek çok yeniliğe imza atılan eğitim sistemimizde sizlerin de kişisel ve mesleki gelişiminizi ihmal etmeyeceğinize inanıyorum.

Saygıdeğer veliler; 

Çocuklarımızı sadece dönem veya yılsonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Bazı öğrencilerin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı başında kamu idarecileri olarak bizler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve ilgili Bakanlarımız ile hayırseverlerimizin destekleriyle; fiziki altyapı, güvenlik tedbirleri, teknik ve eğitim kadrosuna yaptığımız takviyelerle birlikte okullarımızın teknolojik ve fiziki donanıma sahip, Covid-19 tedbirlerine ve çağımızın gereklerine uygun bir şekilde hizmet vermesini sağlayacak çalışmaları hassasiyetle yürüterek gerekli bütün tedbirleri aldık ve uyguladık. Bu süreçte daima okullarımız ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde olarak bizlere destek veren velilerimiz ve görev ayrımı yapmadan pandemiyle olan mücadelemizde aktif bir şekilde yer alan eğitim camiamıza gönülden teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor ve sevgilerimi sunuyorum.                                        
                                                                                                                                          
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum