Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali'nin eşi, Darıca'daydı

Kadınlara yönelik şiddetin önüne geçmek ve kadınları bilinmeyenler hakkında bilgilendirerek farkındalık oluşturmak, son yıllarda artan aile içi şiddet olaylarını engellemek amacıylaKocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından başlatılan ve Eşi Selda Yavuz koordinatörlüğünde yürütülen proje ile ‘KADES’, ‘KETEM’, ‘ŞÖNİM’, En İyi Narkotik Polisi Anne ve Çevre Ahlakı  konularında Darıca’daki muhtarların eşleriyle birlikte bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Vali'nin eşi, Darıca'daydı
16 Haziran 2022 - 15:10
Toplantı öncesi Selda Yavuz,  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve Darıca Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Burçin Şen tarafından çiçeklerle karşılandı.
Teşekkürlerini ileten Bayan Yavuz, beraberindekiler ile birlikte   Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi toplantı salonunda düzenlenen programa geçtiler. 
Çok sayıda kadın davetlinin katıldığı programda  Anne Adaylarının Hamilelik Döneminde Diş Bakımı ve Çocuklarda Diş Bakımı hakkında Diş Hekimi Emel Amin Özorman, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) uygulaması hakkında Polis Memuru Serpil Kırım, ŞÖNİM  ve sunulan hizmetler hakkında Kocaeli Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Tuğba Uğur, En İyi Narkotik Polis Anne ve UYUMA projeleri hakkında Polis Memuru Banu Altıntaş, Kanser Tarama ve Eğitimi (Ketem) hakkında Dr. Merve Arslan proje ve uygulamaları tanıtarak, bilgiler verdiler.
 Kocaeli İl Müftülüğü Müftü Yardımcısı Melek Alçın’ın ‘Çevre Ahlakı’ konulu sunumunun ardından toplantı, kadınlarımızın sorularının cevaplanması, uygulamaların birebir tanıtılması ile devam etti.
Toplantının ardından Darıcalı bayanların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve her biriyle yakından ilgilenerek fotoğraf çekilen Bayan Yavuz, davete icabet eden kadınlarımıza teşekkürlerini sunarak, programdan ayrıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum