Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Aksoy gün boyu Çayırova'daydı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  dün Çayırova’ya gelerek Kaymakam Gözen, Belediye Başkanı Çiftçi, Muhtarlar ve Şehit ailesini ziyaret ederek biz dizi incelemelerde bulundu.

Vali Aksoy gün boyu Çayırova'daydı
20 Kasım 2019 - 09:54

İlk olarak Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret eden Vali Hüseyin Aksoy,’u Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve daire müdürleri karşıladı. Vali Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Kaymakamlık makamına geçerek Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve daire müdürleri ile  bir süre sohbet etti.  Çayırova’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulunan Kaymakam Hasan Gözen, ziyaretlten  onur duyduğunu belirterek, nezaketlerinden dolayı vali Aksoy’a teşekkür etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, daha sonra Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Muhtarlar toplantısı için ilçeye gelen Vali Aksoy, toplantı öncesinde belediyeyi ziyaret etti. Başkan Çiftçi ve başkan yardımcıları tarafından belediye girişinde karşılanan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  Çiftçi ile çeşitli konulara ilişkin başkanlık makamında bir süre görüş alışverişinde bulundu. Çayırova’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aksoy, Başkan Çiftçi’ye görevinde başarılar diledi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiği Vali Aksoy’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

MUHTARLARI DİNLEDİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy daha sonra Çayırova’daki mahalle muhtarları ile Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda bir araya geldi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıya katılan 9 mahalle muhtarı talep, öneri ve isteklerini anlattılar. Toplantıda tek tek söz alan Çayırova, Yenimahalle, Atatürk, Özgürlük, İnönü, Akse, Emek, Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallesi muhtarları mahalleleri ile ilgili taleplerini Vali Aksoy’a ilettiler.

 

 ŞEHİT İLHAN KÜÇÜKSOLAK’IN AİLESİNİ UNUTMADI
Vali Hüseyin Aksoy, Belediye Başkanı ve Muhtarlarla yaptığı görüşmelerin ardından  Hakkari Şemdinli İlçesinde vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehidimiz Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ın Çayırova’da ikamet eden  ailesini ziyaret etti.

 Ziyarette Hüseyin Aksoy’a Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

 

HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ
Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ı ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Deva Ulu Cami Müezzini Muhammed Ali Akgün’ün şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehidimiz Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Sayın Valimize teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.