Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vakıfbank, 741'inci şubesini Darıca'ya açtı

2012 yılını “KOBİ Yılı” olarak ilan eden Türkiye’nin öncü bankalarından Vakıfbank, yeni şubesini Darıca’da açtı. Açılışa Darıca protokolü ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Vakıfbank, 741'inci şubesini Darıca'ya açtı
16 Ekim 2012 - 09:24
 Her yıl en az 100 yeni şube açarak karlı büyümesine ve istihdama katkı sağlayan Vakıfbank 741. şubesini görkemli bir açılışla gerçekleştirdi. Açılışa Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, Türk Kızılayı Darıca Şube Müdürü İlhami Demirci, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Halim Kanatçı, Vakıfbank Bölge Müdürü Tahsin Oral, Darıca Şube Müdürü Aynur Yaşar, KOBİ Portföy Yöneticisi Hakan Tıkız ile Vakıfbank Şube Müdürleri ve şube çalışanlarının yanı sıra iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

“HIZLA GELİŞEN BİR İLÇE”
Açılış öncesinde bir konuşma yapan Darıca Kaymakamı Osman Ateş, “Darıca 2008 yılında ilçe oldu. Yapılan çalışmalarla hızla gelişmekte biz bu hizmetlere devam ederek Darıca hak ettiği yere gelecek. Yeni açılan Vakıfbank şubesini ilçemize kazandırılmasına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ateş’in ardından kısa bir konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Biz Darıca olarak hızla gelişen ve nüfus artışı çoğalan bir ilçe olduk. Bunun için bölgemize bu tür kurumların açılması çok iyi. Firma inşallah hayırlı uğurlu olsun, çalışanlara’da Allah kolaylık versin” şeklinde konuştu.
 
HEDEF ŞUBE SAYIMIZI 750’YE ÇIKARMAK
Darıca şubesin açılışında konuşan Vakıfbank Bölge Müdürü Tahsin Oral, Bu bölgenin KOBİ’lerin yoğunlukta bulunduğu bir bölge olduğunu belirtti. Oral, “Darıca şubemizden çok şey bekliyoruz. Hedeflerini de bu doğrultuda koyduk. Şubemizin, bu bölgenin en çok tercih edilen şubesi olacağına inanıyoruz. Hedefimiz 2012 başında 630 olan şube sayısını yılsonunda 750’ye çıkarmak. Şube yerimizin belirlenmesinden ve açılışına kadar olan süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine ver verdi.
 
KURDELEYİ PROTOKOL KESTİ
Konuşmaların ardından açılışa geçildi. Açılış kurdelasını protokol üyeleri hep birlikte kesti. Açılış sonrasında protokol üyeleri ve davetliler hep birlikte işletmeyi gezdi. Burada yetkiler tarafından misafirlere ikramda bulunuldu.  Darıca Şube Müdürü Aynur Yaşar ve KOBİ Portföy Yöneticisi Hakan Tıkız şubeyi gezen davetlilerle yakından ilgilendi. Vakıfbank Şubesi Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi No:418’de hizmet vermeye başladı.