Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uyuşturucu kullanan 3 polisten 1'i öldü

ÖZEL HABER - İki meslektaşı ile birlikte aldığı uyuşturucu nedeniyle fenalaşarak hayatını kaybeden İstanbul’da görevli 45 Yaşındaki polis memuru M.D. yarın Gebze’de toprağa verilecek.

Uyuşturucu kullanan 3 polisten 1'i öldü
20 Haziran 2019 - 17:45
 

İstanbul’da görev yapan Gebzeli polis memuru M.D. (45), dün akşam saatlerinde meslektaşları M.A.D ve T.A. ile birlikte Bayrampaşa Terazidere Mahallesi, Esenler Caddesi üzerindeki evinde bir araya geldi.

Bu sabaha karşı Bayrampaşa Asayiş Büro Amirliği’ne gelen şüpheli ölüm ihbarı üzerine harekete geçen polis, olay yerine gittiklerinde M.D.’nin hayatını kaybettiğini fark etti. Aynı akşam M.D.’nin evinde kalan meslektaşları M.A.D. ve T.A., polise verdikleri ifadede hayatını kaybeden M.D.’nin misafiri olduklarını ve gece saatlerine hep birlikte Extacy diye adlandırılan uyuşturucu maddeden kullandıklarını söyledikleri öğrenildi.

Bir süre sonra M.D.’nin fenalaşması üzerine duş aldırdıklarını belirten M.A.D. ve T.A. M.D.’nin 10 dakika sonra bilincini kaybetmesi üzerine 112 Acil Servis Ekiplerini aradıklarını belirttiler.

Polis,  ifadelerinin ardından  M.A.D. ve T.A.’yı göz altına alırken hayatını kaybeden M.D.’nin Adli Tıp’daki otopsisinin ardından yarın Gebze’de toprağa verileceği ifade edildi