Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir'e suç duyurusu!

MHP İzmit İlçe Teşkilatı yöneticileri dün Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulundu ve adliye önünde basın açıklaması yaptı

Büyükşehir'e suç duyurusu!
08 Ağustos 2012 - 11:40
 MHP İzmit İlçe Başkan Vekili İlker Kazan, yöneticiler Nazif Tannur ve Nurdoğan Erkul Kocaeli Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Tannur, “17 Ağustos Marmara Depremi`ni unutmadık, hiçbir zaman unutturmayacağız. Marmara ve Van depremlerinden Büyükşehir Belediyesi ders almadı, almayacak” dedi.
 
DEVLET BABA ZARAR ETTİ
Devletin zarar ettiğini söyleyen Tannur, “Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına bir türlü SGK müdürlüğünden ‘SGK prim borcu yoktur` yazısı alamadık. Onun için de hizmet binasına yapı kullanma izin ve iskan belgesi düzenleyemedik. NCITY mevcut binanın etrafına bin 100 metrekare kaçak inşaat temel genişlemesi yaptı. Bundan da devlet baba zarar etti” diye konuştu.
 
PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ
Son olarak Tannur, “Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki imara aykırı yapıları denetlemesi gerekirken 2006`dan beri denetlememiştir. Büyükşehir Belediyesi suç işlemiştir. Biz bunu İçişleri Bakanlığı`na şikayette bulunduk. Ancak 15 gün içerisinde cevap almamız gerekirken, 70 gündür cevap alamadık. Şimdi de cumhuriyet savcısına şikayette bulunuyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.