Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye Flore ve Kılıç Açık Turnuvası Şampiyonası Darıca'da başladı


Türkiye Eskrim Federasyonu'nu tarafından 10-12-14 yaş altı sporcular için düzenlenen ve 4 gün sürecek olan  2021 -2022 Flore ve Kılıç Açık Turnuvası Darıca'da bugün başladı. Oynanan müsabakalar sonrası düzenlenen madalya törenine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Murat Atalı da katıldı.

17 Kasım 2021 - 14:46 - Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 15:28
Darıca Kapalı Spor Salonu'nda başlayan turnuvada, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bartın, Bolu, Bursa, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Van, Zonguldak olmak üzere 20 ilden Flore'de 262, Kılıç'ta ise 352 sporcu yarışacak.

Bugün başlayan, kız ve erkek toplam 614 sporcunun yarıştığı Flore ve Kılıç Açık Turnuvası 19 Kasım tarihindeki büyük madalya töreninin ardından sona erecek. Darıca Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalar sonrası madalya töreninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ''Bizim amacımız Darıca'yı tamamen bir spor, sanat ve turizm şehri yapmak. Geçtiğimiz aylarda Muay-Thai Şampiyonası'nı ilçemizde düzenlemiştik. Şimdi ise Türkiye Eskrim Federasyonu  Flore ve Kılıç Açık Turnuvası'na ev sahipliği yapıyoruz. Burada toplam 352 sporcuyu Darıca'da ağırlıyoruz. Eskrim sporunu Darıcalı çocuklarımıza sevdiriyoruz. Burada yarışan tüm sporcu kardeşlerimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Murat Atalı ise Darıca'da çok iyi ağırlandıklarını ifade ederek, ''Darıca ilçesi konumu itibariyle çok önemli bir yerde. Ulaşımı güzel, salonu güzel, ilçenin kendisi çok güzel.  İlerleyen zamanlarda yine burada bir Türkiye Şampiyonası daha düzenlemek istiyoruz. Bizi burada ağırlayan başta Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık olamk üzere tüm Darıcalılara çok teşekkür ediyorum'' dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum