Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜGEM Kocaeli eğitim programı düzenledi

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kocaeli İl Başkanlığı, bugün Gebze Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda bir eğitim programı düzenledi.

TÜGEM Kocaeli eğitim programı düzenledi
29 Temmuz 2021 - 13:57 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 14:06
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in de katıldığı eğitim programına gayrimenkul sektörü büyük ilgi gösterdi.
Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kocaeli İl Başkanı Fuat Özdağ, programda yaptığı açıklamada ''Burada güzel bir eğitim etkinliği için buluştuk. TÜGEM olarak eğitime daima önem veriyoruz. Bugün tanışma, portföy tanıtma ve eğitim içerikli sinerji işbirliği organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Mehmet Yunus Tekel, yeni şehir rehberi tanıtımı ve kullanımı ile alakalı bir eğitim verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bize burada toplantı yapma imkanı sağlayan ve daima yanımızda olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e çok teşekkür ederim'' dedi. 
Programda konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise ''GTO olarak Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği’nin daima yanlarındayız. Akıllı Şehir kavramı, yasal düzenlemeler ve bu anlamda uygulanması gereken çalışmalar bu sektör için çok önemli. Sektörün tüm temsilcilerine çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.
Program sonunda Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kocaeli İl Başkanı Fuat Özdağ, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e bir plaket takdim etti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum