Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜGEM, Kamu Spotu ile uyarıda bulundu;

Kurulduğu günden bu yana, emlak sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu ilkesiyle hareket eden ve kısa adı TÜGEM olan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, yine bir ilke imza atarak vatandaşları sahte emlakçılara karşı bir Kamu Spotu'yla uyardı

TÜGEM, Kamu Spotu ile uyarıda bulundu;
23 Ocak 2021 - 14:14 - Güncelleme: 23 Ocak 2021 - 14:21


Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği için uzun süredir emek harcayan ve emlak sektörüyle ilgili hem meslektaşlarını hemde tüketicileri bilgilendirmek için bir çok etkinliğe imza atan TÜGEM, bu defa da kamu spotu ile adından söz ettirdi.
Bir gün önce sosyal medya kanallarından tek bir vücut gibi organize olan TÜGEM üyeleri, 23.01.2021 tarihinde yayınlanacak kamu spotununda müjdesini vermişti.
Vatandaşlara,”Zarar görmemek, gerektiğinde kanunen hakkınızı arayabilmek adına mülkünüzün satış veya kiralanması için çalışacağınız emlakçınızdan mutlaka Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Yetki Belgesini sorunuz. Bu belgeleri olmayan ve emlakçı olduğunu söyleyen kişileri Ticaret Bakanlığı Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi üzerinden ihbar ediniz” diye uyardı.

KOCAELİ TEMSİLCİSİ ÖZDAĞ TEŞEKKÜR ETTİ
Kocaeli'de de temsilciliği bulunan ve başkanlığını Fuat Özdağ’ın yaptığı kuruluş, emlak sektörü İçin yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Özdağ; Kocaeli Yönetimi ve üyeleri adına TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan AKDOĞAN ve yönetimine,tüm il temsilciliklerine,TÜGEM’e gönül ve destek veren tüm üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum