Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Trabzonlular, Darıca'daki kahvaltıda bir araya geldi

Darıca Trabzonlular Derneği Yönetimi, birlikteliklerinin ve dayanışmalarının pekişmesi adına hemşehrileri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldiler.

21 Kasım 2021 - 13:31 - Güncelleme: 21 Kasım 2021 - 13:39
Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam ve yönetiminin organizasyonunda bugün Fevzi Çakmak Mahallesi, İstasyon Caddesi, Örnek Sokak adresindeki dernek binasında düzenlenen kahvaltıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, Darıca Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hamza Doğan, , Gebze Trabzonlular Derneği eski başkanı Celalettin Kurt, Kızılay Darıca Şube Başkan Yardımcısı Çetin Solhan, Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, STK Temsilcileri, İl ve İlçelerin dernek başkanları ve çok sayıda Trabzonlu vatandaş katıldı.
Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam, kahvaltıya katılım sağlayan, düzenlenmesinde destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, ‘’ Burada bir birliktelik, ağabeylik, kardeşlik ortamı olmasını istedik. Hepiniz katıldınız, Allah razı olsun, ayaklarınıza sağlık, çok teşekkür ediyoruz. Bir hatamız olmuş ise de affola. Bu güzel ortamı sağladığınız için gerçekten minnettarım, bizi onurlandırdınız hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun’’ dedi.
Kahvaltının ardından günün anısına toplu olarak resim çektirilerek program sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum