Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; Seçimlerde açık ara öndeyiz

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulunan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçimler öncesi yaptırdıkları anketlerde açık ara önde olduklarını söyledi.

Törk; Seçimlerde açık ara öndeyiz
11 Ocak 2019 - 11:37

10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başarı dileklerini ileten Yakup Törk, 31 Mart 2019n tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin rekabet ortamında ve oldukça keyifli geçeceğini ifade etti.

AKP'deki küskünler bize gelecek
Seçmenin gönül birliği yaparak kendilerine destek vereceklerine inandıklarını da kaydeden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, '' AKP'de küskünler oldukça fazla, kaldı ki Akp'de 7-8 puanlık bir düşüş sözkonusu, özelllikle milliyetçi ve muhafazakâr kanattan ciddi denilecek ölçüde bir karşılık görüyoruz. Akp ister adayını açıklasın, isterse açıklamasın biz açık ara öndeyiz '' dedi.

Ailemden bir tane HDP'li bulun,verilecek cezaya razıyım
Ailesinde HDP'lilerin olduğıu ve bu nedenle de HDP'nin kendilerine destek vereceği yönündeki duyumlara da değinen Yakup Törk, ''HDP'nin başkanını tanımıyorum, ama bizimle ilgili olumlu konuşuyor. Ailemin tamamı CHP kökenlidir, bu nedenle ailemde bir tane dahi HDP'li varsa bulup çıkartsınlar, biz bu hhalkın vereceği her cezaya razı geleceğiz'' şeklinde konuştu.

Törk, hangi partinin adayı olursa olsun hakkında olumsuz konuşmayacaklarının da altını çizerek, '' Bu bir hizmet yarışıdır. bu yarışı da kırmadan dökmaden tamamlamak lazım. Bizim tek niyetimiz de budur'' dediYakup Törk'ün gazetemize yaptığı ziyarette, İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Şen, Mustafa Yılmaz ve Yaşar Şahin de hazır bulundu.