Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TOKi vaz mı geçti?

Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu kışlasının boşaltılması ile ilgili askeri alan hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı

TOKi vaz mı geçti?
14 Eylül 2012 - 11:00
 Darıca’nın sosyal alanlara ihtiyacı olduğu her vatandaş tarafından onaylanırken, 
TOKİ yetkililerinin Darıca’daki askeri alandan vazgeçtiği iddia edildi.  Bölgenin en hareketli yeri olan ilçemizde yaşayan vatandaşlar ise bu alanın öncelikli olarak, ihtiyaç olan yaşanabilir sosyal alanlar yapılmasını istiyor. 
Darıcalılıar, boşalacak  askeri alana, Toki binaları yerine,  çocuk parkları, piknik alanları, spor alanları, açık hava sahneleri, yeşil alanlar, kültür parkları, fuar veya ‘Disneyland’ konsepti şeklinde ilçemizi canlandıracak şeylerin yapılmasını istiyor.
TOKİ VAZGEÇTİ Mİ?
Toki yetkililerinin, Darıca’da bulunan askeri alandan vazgeçtiği ileri sürülürken, Gebze’de bulunan askeri alana konut yapımı ile ilgili düşüncelerini daha da yoğunlaştırdıkları öğrenildi. Darıcalılar bu iddialar üzerine, bölgemizin en güzel yeri olan askeri alanı vatandaşa açmaları için yetkilileri göreve davet etti.
TOKİ’nin bu değerli araziden vazgeçti iddiasıyla birlikte bir iddia daha ortaya atıldı. TSK’nın Acemi birlik için askerleri Darıca’ya göndereceği ve burada eğitim göreceği ileri sürüldü.