Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Taştepe, Darıca'ya kupayla döndü

Türkiye'nin en kaliteli ve yetkin binicilik merkezleri arasında yer alan Tabiat Binicilik Merkezi, TABIAT ENDURANCE yarışlarına ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca 6 farklı kategoride gerçekleşen yarışlarda AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Metehan Taştepe 3'lük kupasını bölgemize kazandırdı.

Taştepe, Darıca'ya kupayla döndü
15 Haziran 2021 - 18:27
Türkiye Binicilik Federasyonu’nun 2021 Yılı Faaliyet Programı takviminde yer alan TABIAT ENDURANCE Atlı Dayanıklılık yarışları, geçtiğimiz günlerde Bursa'da gerçekleştirildi. Tamamı doğa içinde gerçekleştirilen ve farklı parkur uzunluklarına sahip 6 ayrı kategoride iki gün boyunca devam eden yarışlar sonunda başarılı olan ve dereceye giren binicilere, kupa, madalya ve sertifikaları verildi. Biniciler, Tabiat Binicilik Merkezi ve Kestel’in eşsiz doğasının eşliğinde keyifli müsabakalar gerçekleştirdi.

KUPA VE MADALYA VERİLDİ

Türkiye genelindeki çeşitli binicilik kulüplerinin yanında ve ferdi olarak da yarışlara katılım gösteren 74 sporcu ile TABIAT ENDURANCE programı, 20 yılı aşkın zamandır kayıtlara geçen en yoğun katılımlı program oldu.Yarışların ardından gerçekleştirilen törende, başarılı binicilere kupa ve madalyaları verildi. Müsabakalara bölgemizde de katılım sağlandı.At binme tutkusu ile bilinen AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Metehan Taştepe düzenlenen yarışta K1 42 Kilometre katagorisinde 3.'lük kupasını kazandı.

TAŞTEPE 3.SEÇİLDİ

Taştepe sosyal medya hesabı üzerinden kupa sevincini paylaşarak,"Türkiye Binicilik Federasyonu bünyesinde Bursa Tabiat Binicilik Merkezinde düzenlenen atlı dayanıklılık (Endurance) yarışlarında K1 42 Kilometre katagorisinde 3. 'lük kupasını Darıca' ya getirdim. 1. olan Yusuf kardşimi ve 2. olan eski Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sn.Mehdi Eker Bey 'i tebrik ederim"dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum