Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Taksim metrosunda şok!

Taksim Metrosu’nda raylara düşen genç bir kadın trenin altında kaldı.

Taksim metrosunda şok!
16 Ekim 2012 - 11:13
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Taksim -Levent arasındaki tren sferleri de durduruldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu kadının cesedine ulaşıldığı bildirildi. Cesedin trenin altından çıkarılmasına çalışılıyor. Öte yandan görgü tanıkları kadının kendisini raylara atarak intihar ettiğini öne sürdü. Polis olayla ilgili soruştuma başlattı.
 
 
İsmini açıklamak istemeyen bir görgü tanığı Taksim Metrosu’nda yaşanan intihara tanıklık etti. O anlarda  büyük bir korku yaşadıklarını belirten görgü tanığı o anları şöyle anlattı.
 
"Yaşananlar korkunçtu. Hala gözümün önünden gitmiyor. Hacıosman istikametinde bekliyorduk. Her zamanki gibi metronun önce sesi geldi, sonra burnu göründü. Bütün yolcular sarı çizgiye yaklaştı. Hepimiz durdur bekledik ancak elinde alışveriş çantası olan kadın yolcu durmadı. Ne yazık ki durmadı. Elindeki poşeti bırakıp raylara atladı. Öyle hepimizin gözü önünde hareketsiz duruyordu. Yolculardan biri durumu fark etti. Çığlık sesleri yükseldi. Güvenlik görevli ‘Dur’ diye bağırdı. Ancak yapacak hiçbir şey yoktu. Trenin gelmesine sadece 10-15 metre vardı. Durdurmak imkansızdı. Araba olsa yine kurtarılamazdı. Her şey biranda gerçekleşti. “Acaba müdahale edebilir miydik” diye düşünüyorum ancak yapacak hiç bir şey yoktu.
 
O anlar korkunçtu. Gözümün önünden gitmiyor. Kulaklardan silinmeyecek bir ses yükseldi. Metro durduktan 1 dakika sonra kapılar açıldı ve çağlık sesleri yükseldi."