Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Taklalar atan araçtan çıktı.

Gebze'de meydana gelen kazada, virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek taklalar atan sürücü araçtan burnu dahi kanamadan çıktı. Olay yerine gelen polise kazayla ilgili ifade de veren sürücü, daha sonra işlemlerini yaptırmak için olay yerinden ayrıldı.

Taklalar atan araçtan çıktı.
25 Ocak 2021 - 16:53 - Güncelleme: 25 Ocak 2021 - 18:25


Gebze Eskihisar Mahallesi, Eskihisar Caddesi, tren yolu üzerindeki köprüden geçtikten sonra virajı alamayarak savrulan ve daha sonra taklalar atarak yol kenarında duran 34 DLT 134 Plakalı hafif ticari araç sürücüsü Aydın Avşar, kazadan burnu dahi kanamadan kurtuldu.
Kazayı duyarak aracın bulunduğu yöne koşan çevredeki bir inşaatın çalışanları, sürücü Aydın Avşar’ın şoför mahallinden çıkmasına yardım ettiler.
Kazada ağır hasar gören ve hava yatsıları patlayan aracın sürücüsü Aydın Avşar, olay yerine gelen trafik polislerine kazayla ilgili bilgi verirken, frenin tutmadığını ve bu nedenle aracı kendi haline bıraktığını kazanın da bu nedenle olduğunu  söyleyerek, tam olarak hatırlamamasına rağmen birkaç takla attığını belirtti.
Çevredeki bir inşaatta çalışan görgü tanığı işçiler ise bir gürültü duyduktan sonra aracın 2 takla attığını ve daha sonra da yol kenarına dört tekerleğinin üzerinde durduğunu ifade ettiler.
Kazanın ardından üzerindeki şoku atlatan sürücü Aydın Avşar, bölgenin yabancısı olduğunu belirterek, Gebze Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği’nin adresini istedi. Polis kazayla ilgili olarak tutanak tutarken kaza yapan sürücü de işlemleri yapmak için olay yerinden ayrıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum