Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sırbistan'a da GOSB modeli uygulanacak!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) modelinin Balkan ülkelerinden Sırbistan’da uygulanmasına yönelik süren görüşmelerde çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Sırbistan'a da GOSB modeli uygulanacak!
03 Ekim 2020 - 17:58

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Sırbistan Maliye Bakanı Sinisa Mali ve beraberindeki heyet,  geçtiğimiz günlerde bu görüşmeleri yerinde incelemek ve bilgi almak için GOSB’a bir ziyaret gerçekleştirerek, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın konuğu oldular. Ziyarete Bakan Varank ve Sırbistan Maliye Bakanı Mali’nin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sabri Demir, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Sanayi ve Teknoloji Kocaeli İl Müdürü İlhan Aydın ile GOSB Bölge Müdürü Zeynep Nil Sönmez’de katılım gösterdiler.

SIRBİSTAN’A GOSB MODELİ OSB

İki ülke arasındaki dostluk, ortaklık ve çok yönlü iş birliğinin üst seviyeye yükseldiği görüşmelerde Yıldırım, uzun süredir üzerinde yoğunlaşılan Türkiye’deki OSB modelinin GOSB’un işbirliğinde Sırbistan’da uygulanmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında misafirlere bilgi aktardı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve GOSB Başkanı Vahit Yıldırım’ın ayrıca yaptığı ikili görüşmelerde ise, birçok konu başlığının yanı sıra, ana gündem maddesi Covid-19 pandemisi ve pandeminin ekonomi ve özellikle sanayi üzerindeki etkileri ve yansımaları da değerlendirildi. Görüşmeler sonunda, Yıldırım tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a günün anısına GOSB anı hediyesi takdim edildi


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum