Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sinema camiası TUBAK yapımla yeniden parlıyor 

Tubak Yapım, Yönetim Kurulu Başkanı Tuba Karakuş'un himayesi ve yatırımıyla,16 Şubat 2024 tarihin’de tüm sinemalarda 'NUFER' adlı korku ve fantastik gerilim filmi vizyona girecek

Sinema camiası TUBAK yapımla yeniden parlıyor 
06 Şubat 2024 - 11:03 - Güncelleme: 06 Şubat 2024 - 11:24
Senaryosunu Tuba Karakuş ve Fikret Bayram'ın birlikte kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Emrah üstlendi. Filmin galası 10 Şubat 2024 saat 18:00' da Symbol AVM bünyesinde bulunan Cinemarine salonunda gerçekleştirilecek, ulusal basın ve yerel  basın mensuplarıyla röportajlar yapılacak.          
Sanat  camiasına   yön  verecek olan 'NUFER' ekibi oyuncu kadrosunda ; Selahattin Taşören, Nazan Beyazıt, Ozan Güler, Fahri Ayhan Işık, Aslı Atalay, Yağmur Yüksel başrolleri paylaşıyor. Yardımcı oyuncu kadrosu ise  Mehmet Ali Kansu, Alex Şahin, Nisa Akbaş ,Sedat Azakoğlu, Zeynep Yurter, Salih Ertangi bulunduruyor. Yönetmen Emrah Tarım,   Kamera Yönetmeni Hakan Kaftanoğlu ve genel  koordinatör Cem Karabay'dır .Basın ve Piar sorumlusu Bilal Çavuşoğlu'dur .  Filmin  yapımcısı Tuba Karakuş , Yönetmeni Emrah Tarım,  Senaristi Fikret Bayram ve Tuba Karakuş‘tur.  
Basın ve Piar sorumlusu Bilal Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada  ‘’Filmimize katkıları olan Eski İzmit Kaymakamı Şevket Cimbir ve filmimizin sponsorları Cromsanmetal'e , Düzgün Seyahat'e  MTheKurtuluş'a ,MovSpess'  ,Hayal atölyesi'ne Kartepe  ALEX VİLLAGE LİFE OTEL ‘e katkılarından  dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum