Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Silah Kaçakçılarına operasyon

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, yaklaşık  dört aydan bu yana silah kaçakçılarına yönelik başlatılan soruşturma sonucu, 3 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 46 ruhsatsız tabanca, 6 adet kurusıkı tabanca ve 16 tüfek ele geçirilirken 24 kişi gözaltına alındı.

Silah Kaçakçılarına operasyon
10 Kasım 2020 - 23:11 - Güncelleme: 10 Kasım 2020 - 23:22


Kocaeli ve çevre illerde, birbirleri ile bağlantılı olarak bazı şahısların silah kaçakçılığı yaptıklarına dair bilgilere ulaşan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri,    olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yaklaşık dört aylık teknik ve fiziki takip sonucu,  Kocaeli İzmit, Gölcük, Başiskele  ve  Karamürsel ilçelerinde,  Bursa Gemlik ve İznik İlçesinde ve Sakarya Sapanca ve Erenler ilçelerinde  eş zamanlı operasyon düzenledi.  Operasyonlarda 24 kişi gözaltına alındı.

SİLAH DEPOSU GİBİ
Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 46 adet ruhsatsız tabanca,6 adet kuru sıkı tabanca, 16 adet tüfek, bin 63 adet değişik çap ve markalarda tabanca mermisi, 53 şarjör, 1 adet susturucu ile silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen atölyede 2 adet freze makinesi, 1 adet sabit matkap, 1 adet torna makinesi, 2 adet bileme makinesi ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi. Gözaltında bulunan 21 şüpheli ifadelerinin alınması sonrasında,  gerekli  kanun maddelerinden işlem yapılarak serbest bırakılırken,  3 kişinin   ise tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edileceği öğrenildi. Firari oklan 3 kişinin ise yakalanmaları için çalışmalar sürüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum