Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sevgililer Günü'ne özel fiyat, ışıklı abajur

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Uzun yıllardan bu yana Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi üzerinde müşterilerine hizmet veren Foto Yılmaz, ’’ 14 Şubat Sevgililer Günü’’ ne özel büyük kampanya başlattı. Kampanyanın en önemli ürünlerinden olan ışıklı ve kendi ekseni etrafında dönen abajurlu fotoğraf albümü Darıca’da büyük ilgiyle karşılandı.

Sevgililer Günü'ne özel fiyat, ışıklı abajur
04 Şubat 2020 - 17:35

Foto Yılmaz’ın sahibi Selçuk Bağış, piyasadaki fiyatların çok altında satışa sundukları ürünlere büyük rağbet olduğunu söyleyerek, ışıklı albüme olan ilginin kendisini dahi şaşırttığını ifade etti. Bağış, yeni ürünün  24 adet fotoğrafla birlikte kendi ekseni etrafında döndüğünü, saçtığı ışık sayesinde hem etrafı aydınlattığını, hem de tavana yansıttığı şekillerle hoş bir atmosfer sağladığını ifade ederek, piyasa koşullarına göre de fiyatının çok uygun olduğunu dile getirdi.

Ürün ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların  0 554 740 50 50’den kendileriyle iletişime geçmeleri halinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel fiyatlardan yararlanma imkanına sahip olacaklarını kaydetti.