Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Servis sürücüsü 2 kardeşi tabancayla vuran şahıs tutuklandı

Gebze'de trafik kazası sonrası çıkan kavgada personel servis minibüs sürücüsü 2 kardeşi tabancayla bacaklarından vurduktan sonra olay yerinden kaçan H.M. gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Servis sürücüsü 2 kardeşi tabancayla vuran şahıs tutuklandı
03 Nisan 2024 - 10:25
Önceki gün akşam saatlerinde Gebze İlçesi, İnönü Mahallesi, İbrahimağa Caddesi Yumrukaya Mevkiinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsü H.M. ile Volkan Demirtaş idaresindeki 41 P 3990 plakalı personel taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Kaza sonucu tartışma yaşanırken, bu sırada Volkan Demirtaş'ın kendisi gibi servis minibüsü sürücüsü olan kardeşi Alkan Demirtaş, ağabeyinin biriyle tartıştığını görerek durdu. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Sopaların da kullanıldığı kavgada kazaya karışan otomobil sürücüsü H.M. tabancayla 2 kardeşe de ateş ederek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine ağabey ve kardeşi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polisin yaptığı çalışmaları ardından dün akşam saatlerinde yakalanan H.M. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Gebze Adliyesi’ne sevk edilen H.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken Volkan ve Alkan Demirtaş’ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum