Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şenkayalılar'da yeni başkan Ercüment Zengin!

Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği’nde yeni başkan Ercüment Zengin oldu. Dün gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı’na tek aday olarak giren eğitim camiasının yakından tanınan ismi Ercüment Zengin, iki dönemdir başkanlık yapan Ayhan Çıldız’dan bayrağı devraldı. 

Şenkayalılar'da yeni başkan Ercüment Zengin!
27 Şubat 2023 - 14:01
Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği merkezinde gerçekleşen kongreye;  Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Yusuf Akpunar, Darıca Şenkayalılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Sevcan Yavuz, il, ilçe ve köy dernek başkanları ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞINI İSMAİL ALTAY YAPTI
Seçimli olağan kongrede, divan başkanlığını Altay İhtisas Spor Kulübü kurucusu ve milli antrenör İsmail Altay yaparken, katip üyeliklerini Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği’nin önceki dönem başkanlarından Köksal Şakar ve Darıca’nın tanınan iş insanlarından Lokman Demirtaş yaptı.

EĞİTİM CAMİASININ YÜZ AKI OLARAK BİLİNİYOR
Gebze Şehit Ümit İnan İlkokulu Kurucu Müdürü olan Ercüment Zengin, eğitimci kişiliğinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarındaki aktif ve çalışkan yapısıyla öne çıkan biri olarak tanınıyor. Bilgi, birikim ve donanımıyla Şenkayalılar Derneği’nde fark yaratması beklenen genç başkan, kongre sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, “Darıca Şenkayalılar Derneği olağan kongresinde bu görevi bizlere layık gören değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte görev yapmaktan keyif aldığım Ayhan Çıldız Başkanıma ve yönetimine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ZENGİN: KÜLTÜREL KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ 
Hedeflerini dile getiren yeni başkan Ercüment Zengin, “Şenkayalı hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğini sağlayarak Şenkaya ve Erzurum kültürünü yaşatmak ve Darıca’mıza ve Kocaeli’ye kültürel katkı sağlamak istiyoruz. Hemşehrilerimizin iyi ve kötü gününde yanlarında olmak, sevinçlerine ve üzüntülerine ortak olmak,  çeşitli seminerler vasıtası ile bölgemizdeki diğer dinamikler ile işbirliği yaparak işsiz kardeşlerimize iş olanakları sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum