Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Seksenler'in 'Seyfi'si hayatını kaybetti

Seksenler Dizisi’nde Seyfi karakterini canlandıran oyuncu Kemal Kuruçay, Darıca'daki dizi setinde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

22 Ekim 2021 - 21:31 - Güncelleme: 22 Ekim 2021 - 23:40
Darıca Pirireis Mahallesi’ndeki dizi setinde bir sahnenin çekimi için hazırlık yaptığı sırada fenalaşarak yere düşen ve daha sonra set ekibi tarafından haber verilmesi üzerine 112 Acil Servis Ekipleri tarafından  Bayramoğlu Mahallesi’ndeki özel bir hastaneye kaldırılan Kemal Kuruçay (59), burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dizide görev alan çalışanlar hastaneye akın ederken, Basri karakterine can veren oyuncu Mehmet Elmas’da arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

ALİ GÜVEN; EZBERİNİ OKURKEN YERE YIĞILDI

Seksenler Dizisi’nin yapımcısı Birol Güven’in ağabeyi Ali Güven 59 yaşındaki dizi oyuncusu Kemal Kuruçay’ın rahatsızlanmadan 1 saat önce sete gelerek hazırlık yaptığını ve ezberini okurken yere yığıldığını gördüklerini açıkladı. Al Güven, bu sırada Kemal Kuruçay’ı istirahate çektiklerini ve 112 Acil Servis Ekipleri’ne haber verdiklerini söyleyerek, ‘’ Bu yaşananların hepsi hemen hemen 15 dakika oldu, 10 dakika da hastaneye gelmesi tuttu, burada 45 dakika arkadaşlar mücadele ettiler, ancak kurtaramadık. Şimdi eşi geldi, evlatlarını bekliyoruz nereye gömülecek, nereye gidecek ? Kendileri karar verecekler, biz de karar verilene kadar onlara burada yardımcı olacağız’’ şeklinde konuştu. Diğer yandan, kalp krizi sonrası hayatını kaybeden oyuncu Kemal Kuruçay’ın ilk eşinden olan çocuklarının Ankara’dan yola çıktığı ve geldiklerinde cenazeyi Ankara’ya götürerek burada toprağa verecekleri öğrenildi





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum