Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şehit Oktay Kaya Caddesi'ne son kat asfalt seriliyor

Büyükşehir, Gebze’de araç ve yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Şehit Oktay Kaya Caddesi’nde üst yapı çalışmalarını tamamlıyor

Şehit Oktay Kaya Caddesi'ne son kat asfalt seriliyor
26 Haziran 2022 - 10:38
‘Daha modern ve yaşanabilir bir Kocaeli’ hedefiyle gece gündüz çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, rahat ve güvenli ulaşım için hem araç hem de yaya trafiğine ciddi yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda yol konforu açısından sürücülere ve yayalara istenen şartları sağlamayan Gebze’deki Şehit Oktay Kaya Caddesi, Büyükşehir ekipleri tarafından yapılacak son kat asfalt çalışması sonrasında adeta bir otoyol görünümüne kavuşacak.

2.200 TON ASFALT KULLANILACAK

Ekipler geçtiğimiz yıl bin 100 metre uzunluğunda bulunan çift şeritli caddeye bin 750 ton binder asfalt kullanmıştı. Tüm yol işlerinde binder asfaltı serdikten sonra yolun daha sağlam olması için zeminin oturmasını bekleyen Büyükşehir, Şehit Oktay Kaya Caddesi’nde zeminin istenilen düzeye gelmesinden sonra son kat asfalt serme işlemine geçti. Şu an Gebze Kadın Cezaevi şeridinde bulunan yolu asfaltlayan Fen İşleri Dairesi ekipleri, buradaki çalışma bittikten sonra diğer şeritteki yolun son kat asfaltını dökecek. Her iki şerit için toplam 2 bin 200 ton asfalt kullanılacak.

BÜYÜKŞEHİR’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Çalışmaların tamamlanması sonrasında Arapçeşme Mahallesi’ndeki ulaşım ağı daha güvenli ve konforlu hale getirilmiş olacak. Bölge esnafı ve sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’nin Şehit Oktay Kaya Caddesi’nde hayata geçirdiği alt ve üstyapı çalışmaları ile daha modern yolda ulaşımlarını sağlayacaklarını ifade ederek, Büyükşehir yetkililerine teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum