Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SEDAŞ ve Türk Telekom, Darıca'da yaptıkları son çalışmaları anlattılar!

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, vatandaşların SEDAŞ ve Telekom’a olan şikayet ve istekleriyle alakalı bir toplantı daha düzenledi. 

SEDAŞ ve Türk Telekom, Darıca'da yaptıkları son çalışmaları anlattılar!
18 Haziran 2021 - 13:08 - Güncelleme: 19 Haziran 2021 - 13:45
SEDAŞ ve Türk Telekom ile alakalı ikinci kez yapılan toplantıya Kaymakam Yüksel Kara’nın yanı sıra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. 

BIYIK; YATIRIM ARTMALI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı konuşmada, “Geçen hafta SEDAŞ CEO'suyla buluştuk. Darıca’daki yatırım bütçesinin daha da artmasını talep ettik. Dünden daha iyi bir durumdayız, yarınlar daha güzel olacak. Burada yaşanan problemleri çözmek istiyoruz. Belediye ve Sedaş iş birliği içerisinde olmalı. Sağolsunlar yakınen ilgileniyorlar ancak özellikle bu kesintiler artık yaşanmamalı. İskanı olmayan dairelerdeki elektrik sorunlarıyla alakalı SEDAŞ mevzuatı uyguluyor. Tüm Türkiye’de bu yaşanıyor. Ancak geçtiğimiz hafta yapılan bu toplantıda bu konu görüşüldü. Bu vatandaşımızın büyük bir sorunu. Bir formül aranıyor. İnşallah mevzuata uygun bir şey yapılır'' şeklinde konuştu.

WHATSAPP GRUBU KURULDU
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ise açıklamasında “Geçtiğimiz toplantıda aldığımız kararlarla alakalı bir çalışma yaptık. Örneğin bir iletişim sorunu vardı bunları çözdük. SEDAŞ yetkilileri ve muhtarlar bir whatsapp grubu oluşturarak sorunlar anında iletiliyor'' dedi.

12,5 MİLYONLUK YATIRIM YAPILACAK
Sedaş Bölge Müdürü Cem Barlas Kar, son çalışmalar hakkında bilgi verirken ''2021 yılında bu Bölgede 12,5 Milyonluk bir yatırım yapılacak. Sorunları olan mahalllerin sorunlarını tamamen çözmek istiyoruz. Sırasöğütler Mahallesi’nde bir çalışma yaparak buradaki tüm sorunları çözeceğiz. Abdi İpekçi, Sırasöğütler, FSM Caddesi ve Tuzla Caddesi arasına bir kabin koyulacak hat 4’e bölünecek ve daha güçlü bir hat olacak. Lokman Hekim Caddesi’nde elektrik hatları yer altına alınacak. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de bir çalışma yapılacak. Sırasöğütler Mahallesi ve Bayramoğlu Balyanoz Mevkisi en çok kesinti yapılan yerlerden. Burada da bir çalışma yapacağız ve sorunları çözeceğiz. Bu projelerin hepsi bu sene sonuna kadar yapacağız. Eski 13 adet elektrik panoları değiştireceğiz. ” dedi. 

TÜRK TELEKOM DARICA'YA ŞUBE AÇACAK!
Türk Telekom Bölge Yöneticisi Eray Kobya ise yaptığı açıklamada ''Son toplantıdan bugüne 14 mahallede toplam 3450 dairenin talebini karşıladık. Planlamalarımızı her an yapıyoruz. Canlı bir ortamda ikamet ediyoruz. Personel alımları ve bütçede artış sağlayacağız. Yüzde 60 oranında personel artışı oldu. Daha güçlü bir altyapı oluşturmak istiyoruz.  Türk Telekom Darıca’ya şube açacak. Aslında 3 kişinin çalıştığı bir yer var ancak çok yetersiz. Darıca’da şubeyi güçlendireceğiz'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum