Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sarıtoprak; PKK'yla yol yürüyenin Allah belasını versin!

Darıca Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Kim ki PKK’yla yol yürüyorsa Allah belasını versin” diye konuştu.

Sarıtoprak; PKK'yla yol yürüyenin Allah belasını versin!
02 Mart 2021 - 16:58
Darıca Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında gerçekleşti. Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gündem maddelerine geçmeden önce mecliste bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Mübarek 3 ayların girmesi ile rabbim ramazan ayına erdirmeye bizi nasip etsin. Geçtiğimiz ay toplu iş sözleşmemizi ortak paydada buluşarak imzaladık. Sürece destek veren herkese teşekkür ederim. İlçemizde metro çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Farabi Hastanesi’nin girişinde bir metro çalışması yapılıyor. Çalışmalar neticesinde hem otobüs durağı hem de otopark ortadan kalktı. Hastanenin karşısında bulunan arsamızda otopark ve durak çalışmamızı gerçekleştirdik.
8 MART İLE ALAKALI ÖNERGEYE KANUN ÇIKMASI GEREKİR
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ardından konuşan CHP Grup Sözcüsü Selim Özcan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Darıca Belediyesi’nde çalışan kadınlara tatil ilan edilmesi ve yarım maaş ikramiye verilmesini önerge olarak verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Burası benim babamın dükkanı değil. Bu benim uhdemde bir iş değildir. Bununla alakalı kanun çıkması gerekir” dedi. 
PKK’YLA YOL YÜRÜYENİN ALLAH BELASINI VERSİN
AK Parti Meclis Üyesi Nafiz Çığlık’ın HDP-PKK sözlerinin ardından mecliste çıkan tartışmada söz alan Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Nafiz Bey her zamanki gibi CHP grubunu tahrik ederek konuşuyor. Kim ki PKK’yla yol yürüyorsa Allah belasını versin” diye konuştu. Gündem maddelerinin oylanmasının ardından bir sonraki meclisin 6 Nisan Salı günü saat 14.00’da yapılmasına karar verildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum